19 oktober 2020 13:29

Maastricht

Uit in eigen land: dat hebben we bij de vorige collectie uitvoerig gedaan. Nu is het tijd om afscheid te nemen van de natuur
en een stad met internationale allure op te zoeken. We gaan op fashion tour door Maastricht.
Lees snel verder en kom erachter hoe je Maastricht in huis haalt!


"Ook als modeliefhebber kun je de stad niet links laten liggen."


Buitenland in eigen land
Voor onze nieuwste collectie zijn we op zoek gegaan naar een stukje buitenland in eigen land. In de achtertuin van de Limburgse heuvels ligt het mooie Maastricht. De stad die bekend staat om haar sfeer, de prachtige gebouwen en het bourgondisch genieten. Dit is de stad waar je culinaire hoogstandjes vindt en kunt genieten van het goede leven. Ook als modeliefhebber kun je deze stad niet links laten liggen. Wij hebben al van het heerlijke ‘Maastricht gevoel’ kunnen genieten, dus nu is het tijd om dat gevoel aan jou te geven!

"Mestreech ich vin diech sjiek!”
Nu we weer wat minder bewegingsvrijheid hebben, kun je natuurlijk niet voor de full experience gaan. Maar er is nog genoeg wat je wel kunt doen! Wat dacht je ervan om thuis op zijn Maastrichts te genieten? Haal lekkere hapjes in huis (koken mag natuurlijk ook) en trek alles uit de kast om je tafel mooi te dekken. Om het plaatje compleet te maken, heb je natuurlijk een mooie outfit nodig. Gelukkig heeft Anneloes een prachtige collectie ontworpen die helemaal in dit straatje past!

De Maastricht collectie
De collectie heeft net zoveel moois te bieden als Maastricht. Of je nu voor één van de minimalistische prints of voor een schitterende animalprint gaat: je straalt met ieder item! Ook als je voor een stoerdere touch wilt gaan, zit je helemaal goed. De collectie is namelijk aangevuld met faux leather. Als basiskleur stroomt Dark Blue door de gehele collectie heen. Om daar een warme twist aan toe te voegen, keren de kleuren Coffee Brown en Dusty Rose weer terug. Je kent Dusty Rose vast nog wel van onze Wine & Dine collectie. Deze kun je dus weer mooi combineren nu je Maastricht in huis haalt. En uiteraard mag een touch of Wine Red niet ontbreken voor een bourgondische knipoog.


Om op zijn Maastrichts te genieten, kun je natuurlijk niet stil blijven zitten. Check daarom snel ons lookbook via de onderstaande link of shop gelijk je nieuwste favorieten!

BEKIJK LOOKBOOK
SHOP COLLECTIE


fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Meet de Young Margot & Marilyn
Nieuw, helemaal anders en toch vertrouwd. Met deze twee nieuwe modellen slaan we een nieuwe weg in.
Lees artikel
powervrouwen
Powervrouw Oana
De powervrouw van deze maand werkt nauw samen met de NASA. Time to meet Oana van der Togt.
Lees artikel
fashion
Buy Less, Buy Better, Buy Local
Waarom Studio Anneloes niet mee doet aan de Black Friday hype!
Lees artikel