Menu

11 oktober 2019 12:46

Lisbon Romance

Na Milaan reizen we af naar de volgende stad, Lissabon. We vertoeven dus met de nieuwe collectie even extra lang in Zuid-Europese sferen, iets wat tijdens deze grijze gure dagen absoluut geen straf is. De 'Lisbon romance' collectie is precies dat wat de stad uitstraalt; warmte!

Denk je aan Lissabon dan denk je aan het beroemde gele trammetje, de prachtig gekleurde huisjes en gezellig drukke straatjes met eeuwen-oude architectuur. De stad is net als de collectie hét recept voor het geven van een vrolijke twist aan het seizoen. Met prachtig warme uni's in harvest gold, orchid, coffee en een leopard, galaxy, stripe en nieuwe twig print in precies die kleuren kun je in de collectie combinaties simpelweg de plank niet misslaan! Zijn de warme kleuren alleen niet voldoende? Dan zijn de super zachte Minke belt cardigan & Mina buckle cardigan zeker iets voor jou. De daarnaast denimlook en ribcord items zijn ook absolute collector items. 

 


/stories/lisbon-romance.html/tekst2.jpg

Kortom, een collectie vol warme, vrolijke en nieuwe kleuren & prints!

Dus ga je voorlopig niet op vakantie naar het zonnige zuiden, sla dan je slag met de 'Lisbon romance' collectie items, waarmee je gegarandeerd de warmte naar jou toe haalt.

Ready, set, shop hier de collectie, of de Minke belt cardigan & Yara leopard dress die Anneloes draagt.

  

 

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Glow
Kun jij net als ons niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel
team
Meet Eric
In gesprek met dé man die ervoor zorgt dat jouw pakketjes zo snel mogelijk op de post gaan!
Lees artikel
fashion
Studio Anneloes VIP-membership
Wil jij als echte Studio Anneloes fan voortaan profiteren van exclusieve privileges? Lees dan snel verder en schrijf je in.
Lees artikel