Menu

16 maart 2020 10:01

L.O.E.S zomercollectie

Een collectie gevuld met Lots Of Easy Styles in streepjes, etnic, batic en een paisley print. Daarnaast prachtige uni's in coral, zwart & ecru! Met deze collectie haal jij alvast de zomer in huis!

Ben je na de afgelopen vochtige maanden helemaal klaar voor zonnige zomerlooks? Dan kun je niet anders dan blij zijn met de nieuwe zomercollectie. We nemen je mee op een collectie reis en geloof ons, eenmaal klaar met het verhaal kun jij niet wachten om in de L.O.E.S LOVES SUMMER looks te duiken. Om de collectie nog meer kracht bij te dragen hebben de collectie, net als de voorjaarscollectie, op locatie geschoten. Want zeg nou eerlijk, een zomerse collectie met een zomerse locatie zorgt voor die extra touch! Net dat extra zomerse gevoel om je helemaal thuis te voelen in de Paloma paisley dress, Belinda batik jumpsuit of bijvoorbeeld Tanira travel dress!

Dus of je nu voor uni's of printjes gaat, het zomerse gevoel garanderen we je!

Shop hier & nu de L.O.E.S zomercollectie
fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
How to style: Rokken
Nu het voorjaar letterlijk en figuurlijk voor de deur staat mogen de rokken weer de kast uit! Ben jij klaar voor een flinke dosis aan voorjaarsinpsiratie?
Lees artikel
fashion
How to style: Margot trousers
Één of meerdere Margot broekjes in je kast hangen maar moeite met leuke collectie combinaties maken? No stress, wij geven je graag onze tips en laten je drie kleurige Margot looks zien!
Lees artikel
powervrouwen
Vitale powervrouwen
Bijzondere en inspirerende powervrouwen waar we op dit moment niet zonder kunnen. Meet onze vitale powervrouwen.
Lees artikel