Menu

08 januari 2020 16:07

Fashion Report 2020

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe trends en dat zijn er nogal wat. Daarom hebben wij onze favoriete 
en de meest opvallende trends voor je op een rijtje gezet!

De Polkadot

Terug van eigenlijk nooit weggeweest is ook in 2020 de polkadot helemaal hot! Van groot tot klein en op jurkjes en tops, de polkadot is overal. En niet alleen kun je de stippenprint combineren met uni's, het mag en kan ook met andere patronen. 

Shop jezelf hier de klok rond.

 

/stories/fashionreport-2020.html/kleur.jpg

Felle kleuren

Van fluorroze, feloranje en blauw tot neongroen en geel, alle felle neonkleuren maakten een verschijning op de catwalk tijdens de afgelopen lente en zomer fashionshows. Maak dus ruimte in je kledingkast tussen je beige en grijze items, voor opvallende items die je garderobe de nodige pop-of-colour geven.

Shop je hier kleurrijk cool.

 

 

Alles in één

Een bekende! Voor iedereen die 's ochtends niet lang voor de kast wil staan of al in de jumpsuit woont, in 2020 gaan we ze alleen maar meer zien! Wij wisten dit natuurlijk allang en hebben ze al jarenlang, maar goed, fijn om te zien dat hij nu overal word opgepakt. Dus, maak het jezelf niet te moeilijk en jump in!

Shop hier onze jumpsuits.

/stories/fashionreport-2020.html/flowers.jpg

Florerende bloemen

Deze bloemenprint is misschien iets minder spannend maar zeker niet minder fijn! Zoals Miranda Priestly in The Devil Wears Prada zou zeggen: “Florals? For spring? Groundbreaking.” Vooral de kleine bloemetjes die we veel in de jaren ’90 zagen, komen helemaal terug. Dus ben je fan van bloemen, of ze nu klein of groot zijn, dan is dit jouw trend van het jaar.

Shop hier een florerende garderobe.


 

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Empowerment, feel confident
How to become stronger and more confident? Anneloes haar geheim en alles over de nieuwe collectie, lees je hier.
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: Vive
Altijd vriendelijk en eerlijk advies op een unieke plek in hartje centrum. Vive wil én mag je niet missen bij een bezoek aan Tilburg.
Lees artikel
collection
Eye of the tiger
Dé collectie waarin kracht & Anneloes haar favoriete prints centraal staan. Lees snel verder en haal jouw innerlijke tijger naar boven.
Lees artikel