Menu

10 juli 2019 12:00

Escape to Tuscany

Na een waanzinnige Marrakesh Cruise vertrekken we voor de volgende collectie naar de andere kant van de Middellandse Zee; Italië en specifiek Toscane! Geïnspireerd door de glooiende landschappen, velden vol klaprozen en indrukwekkende steden is dit een kleurrijke start van een roadtrip aan collecties door Europa!

Begin dit jaar heeft Anneloes allemaal prints en kleuren verzameld voor de Escape To Tuscany collectie. Geïnspireerd door de eindeloze Toscaanse velden vol kleurrijke bloemen, maar ook dorpjes met kleurrijke huisjes en steden waar de hipste prints het straatbeeld overnemen. Daarom een collectie met een prachtige en grote bloemenprint & snake print maar ook burgundy, rood, donkerblauw en roze uni’s.  Zoek je een rustigere print? Dan is er nog de dot print in wit en donkerblauw!

/stories/escape-to-tuscany.html/tekstimage.jpg

Kleurrijke prints of uni’s, jurkjes of broeken, shirts of blazers, de Escape To Tuscany is dé collectie van een kleurrijke roadtrip door Europa.

Helemaal klaar voor wat Italian flair?
Shop dan hier de collectie.

Meer weten over Toscane?
Lees dan hier onze Toscane Travelguide.

 


fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

hotspot
Anneloes' kunstzinnige hotspots
Omdat Anneloes naast natuur ook gek is op alles wat met kunst te maken heeft: hier een top 5 van haar favoriete musea.
Lees artikel
collection
Art by Nature
Klaar voor een 'back to nature' avontuur? Lees snel verder en kom achter het verhaal van deze bijzondere collectie.
Lees artikel
tips
Anneloes' kitchen favourites
Nieuwsgierig naar de recepten die je volgens Anneloes tenminste één keer moet hebben gegeten? Lees snel verder en kom erachter.
Lees artikel