menu

17 augustus 2022 06:00

Dit is dé Studio Anneloes signature print

Eindelijk is het moment aangebroken: we lanceren onze eigen signature print! Anneloes vertelt hoe de print is ontstaan en hoe je ‘m kunt stylen.

 

 

Hoe is de SA print ontstaan? 

Anneloes: “Het idee van een eigen print is ontstaan toen we met de huisstijl bezig waren. Ik wilde er gelijk werk van maken, net als altijd wanneer ik een creatief hersenspinsel heb. Ik had een duidelijke visie voor ogen. De print moest vrouwelijk en tijdloos worden met een premium uitstraling. Dat zijn de kernwaarden van Studio Anneloes. Met het styling team gingen we om de tafel voor een brainstormsessie. We kwamen al snel op exotische tegelmotieven. Die geven het hele jaar door een vakantiegevoel en ze hebben een chique uitstraling. Onze print designer Kim maakte een aantal schetsen met de hand en daarop hebben we verder geborduurd.”

 

Wanneer wisten jullie: dit is hem?

Anneloes: “We hebben meerdere versies opgemaakt. Die hebben we op grote vellen geprint en op verschillende plekken in het kantoor opgehangen. Eén print sprong eruit en dat is hem geworden. De hele essentie van Studio Anneloes is hierin terug te zien. Het past bij verschillende gelegenheden en ziet er hoe dan ook classy uit. We hebben geëxperimenteerd met kleurencombinaties en zagen gelijk de veelzijdigheid van de print.”
/stories/dit-is-de-studio-anneloes-signature-print.html/image2.jpg

Welke combi vind jij het mooist? 

Anneloes: “Dat ligt aan mijn mood. Zwart-wit kan altijd. Het is heel makkelijk te combineren met andere kleuren. Onder de Anjelie jumpsuit zou ik bijvoorbeeld een sandaaltje in een opvallende trendkleur dragen. Met zwart-wit kun je nog alle kanten op. De print in dark sahara en zwart is een statement op zich. Deze combinatie heeft een rijke uitstraling. Ik zou hierbij gaan voor een pak of een co-ord. Die zou ik afstylen met zwarte of dark sahara basics. Beide kleurencombinaties zijn evergreens. Tijdloze prints, waarmee je altijd goed voor de dag komt.”

 

Waar gaan we de print terugzien? 

Anneloes: “Allereerst natuurlijk in deze nieuwe collectiedrop van In the Spotlight met kleding, sokken en tassen. De print zal vaker terugkeren in onze fashion collecties in andere kleurencombinaties. Door in- en uit te zoomen, creëren we elke keer een andere look. Misschien heb je het al weleens gespot, maar het motief komt ook veelvuldig terug in ons kantoorpand. We hebben tegeltjes in de toiletten en behang met de print. Zo worden we altijd herinnerd aan onze merkidentiteit.”

 

SHOP DE SIGNATURE PRINT

SHOP TASSEN

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Collectie story: Country Chic
Ontdek nu onze nieuwste Country Chic collectie en laat je inspireren!
Lees artikel
trend
Waarom elke vrouw een power su...
Deze trend kun je echt niet overslaan! Lees dus snel verder.
Lees artikel
fashion
Pinstripe blazer dress by Bo W...
SA x Bo Wilkes | Dit is de ultieme jurk
Lees artikel