The Signature Print Must Haves

Gepubliceerd op 17-08-2022

The Signature Print Must Haves

De Studio Anneloes signature print is in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat: modesnoepjes waar je niet omheen kunt. Stijlvol, tijdloos en gemakkelijk te combineren.

Hoe is de SA print ontstaan?

Anneloes: “Het idee van een eigen print is ontstaan toen we met de huisstijl bezig waren. Ik wilde er gelijk werk van maken, net als altijd wanneer ik een creatief hersenspinsel heb. Ik had een duidelijke visie voor ogen. De print moest vrouwelijk en tijdloos worden met een luxe uitstraling. Met het styling team gingen we om de tafel voor een brainstormsessie. We kwamen al snel op exotische tegelmotieven. Die zijn chic en geven het hele jaar door een vakantiegevoel. Onze print designer Kim maakte een aantal schetsen met de hand en daarop hebben we verder geborduurd.”

Wanneer wisten jullie: dit is hem!

Anneloes: “We hebben meerdere versies opgemaakt. Die hebben we op grote vellen geprint en op verschillende plekken in het kantoor opgehangen. Eén print sprong eruit en dat is hem geworden. De hele essentie van Studio Anneloes is hierin terug te zien. Het past bij verschillende gelegenheden en ziet er hoe dan ook classy uit. We hebben geëxperimenteerd met kleurencombinaties en zagen gelijk de veelzijdigheid van de print.”

Met de Studio Anneloes signature print creëer je een tijdloze look die je makkelijk kunt combineren.

Welke combi vind jij het mooist?

Anneloes: “Dat ligt aan mijn mood. Zwart-wit prints kunnen altijd. Ze zijn makkelijk te combineren met alle kleuren. Ik kies dan bijvoorbeeld voor kleurrijke accessoires of schoenen. De kleurrijke multi print met trendkleur magenta is een statement op zich. Je kunt deze items combineren met zwarte Essentials voor een mooie balans of je gaat juist volledig voor kleur en print. Colourblocking is een grote trend, dus je mag je helemaal uitleven.”

Waar gaan we de print terugzien?

Anneloes: “The Signature Print Must Haves collectie staat volledig in het teken van onze eigen print én we hebben er een collectiedrop aan gewijd met kleding, sokken en tassen. Door in- en uit te zoomen, creëren we elke keer een andere look. Misschien heb je het al weleens gespot, maar het motief komt ook veelvuldig terug in ons kantoorpand. We hebben tegeltjes in de toiletten en behang met de print. Zo worden we altijd geïnspireerd door het Studio Anneloes gevoel.”