Meet graphic print designer Kim

Gepubliceerd op 16-07-2023

Meet graphic print designer Kim

Fun fact: onze in-house Graphic Print Designer Kim ontwerpt een groot deel van de dessins uit onze collecties én ze heeft de signature printontworpen. Hoe zij dat doet, lees je hier!

Stripe, check, animal, dot, wieber, paisley, orient... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Prints horen bij de signature van Studio Anneloes. Ze kunnen verschillende tinten in een outfit met elkaar verbinden, zodat er een mooi geheel ontstaat. Wij werken met vaste kleuren, dus het mixen en matchen van prints en effen items is super makkelijk. Heb je bijvoorbeeld een broek uit de basiscollectie in dark blue of black, dan kun je die combineren met prints uit de fashion collecties waar die basiskleur in terugkomt. Dat noemen we de Studio Anneloes Methode.

Ontwerpproces

Bij het ontwikkelen van een nieuwe collectie komt een hoop creativiteit kijken. Op basis van trendrapporten, inspiratie en intuïtie kiest Anneloes de kleuren voor de collectie. Het thema en de sfeer worden bepaald en daarbij zoekt het styling team naar inspirerende beelden. Met de colour flow en het moodboard kan Graphic Print Designer Kim aan de slag. Ze tekent eerst met de hand een print en werkt het daarna op haar pc uit met grafische softwareprogramma's.

Signature print

Naast de dessins voor onze fashion collecties, heeft Kim ook de signature print van Studio Anneloes ontworpen. Die past volledig bij ons DNA vanwege het tijdloze en vrouwelijke design. Het ontwerp is gebaseerd op exotische tegels, dus je wordt er direct vrolijk van. De print komt regelmatig terug in onze fashion collecties en in onze tassencollectie. Daarnaast komt het dessin in ons kantoorpand terug in de vorm van tegels en behang.