menu

23 februari 2022 06:00

De Studio Anneloes Methode

Ken jij de Studio Anneloes Methode al? Met deze styling trick kun je moeiteloos een matching outfit samenstellen. Het heeft alles met kleurencombinaties te maken en het is een goede stap in de richting van een duurzamere garderobe!

 

 

Wanneer je ‘s ochtends voor de kast staat, kan het een uitdaging zijn om snel een stijlvolle outfit samen te stellen. Met de Studio Anneloes Methode lossen we dat probleem op. Deze styling trick draait om het mixen en matchen van items uit onze basiscollectie en fashion collecties aan de hand van kleur.

 

Basiskleuren

De Basics by Studio Anneloes zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Onze vaste basiskleuren zijn black en dark blue; daarnaast werken we met periodieke basiskleuren, zoals antraciet en dark sahara. De basics zijn essentiële en tijdloze items in tinten die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden.

 

Accentkleuren

Onze fashion collecties bestaan uit drie drops, soms vier. Elke week lanceren we er een. In deze fashion collecties komen alle creatieve ideeën op tafel. Het styling team gaat hier los met trends, kleuren, prints en silhouetten, zodat we altijd style on demand kunnen leveren. Bij het ontwikkelen van een fashion collectie bepaalt het styling team als eerste de colour flow. Ze kiezen één of meerdere basiskleuren als kapstok waar de rest van de collectie aan hangt. Vaak zwart of donkerblauw, maar het kan ook een periodieke basiskleur zijn.

/stories/de-studio-anneloes-methode.html/image2.jpg

De andere tinten in de fashion collectie, ook wel accentkleuren, worden bepaald aan de hand van seizoenen, trends en eerdere collecties. Omdat er altijd basiskleuren in de colour flow van een collectie zitten, kun je de basics gemakkelijk met deze fashion items combineren. Handig toch?

 

Basics x Out of Office

Bij Out of Office is gekozen voor de basiskleuren dark blue en dark sahara. Die tinten komen in deze collectie terug in de vorm van prints en effen items. Combineer bijvoorbeeld de ornament print met de basiskleuren dark blue en dark sahara. De accentkleuren in deze print zijn grass green en apple green en samen vormen ze een mooi geheel. In de collectie zitten ook veel prints in black en off white. 

We zorgen dat elke fashion collectie gemakkelijk te combineren is met onze basiscollectie. Zo staan dark sahara en black centraal in Like a Parisienne en zijn dark blue, dark sahara en antraciet de belangrijkste tinten in de Culture Club collectie. 
 

 

 

 

 

 

Eindeloos combineren

We werken met vaste tinten. Alleen items waar wit in zit moet je even extra goed opletten. Check daarvoor onze wastips. Als er goed voor de items gezorgd wordt, vervaagt de kleur niet. Travelstof is hoe dan ook kleurvast. Het blijft een match! Je kunt dus gerust een nieuw item combineren met een item in dezelfde kleur van drie jaar ervoor. 

 

SHOP BASICS

 SHOP OUT OF OFFICE

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Essentials
Colour boost jouw garderobe met de Summer Essentials!
Lees artikel
fashion
Outfit inspiratie: weekendje w...
Comfortabel en stijlvol tijdens je getaway. Inspiratie vind je hier!
Lees artikel
fashion
5x Why we love linen!
Terug van weggeweest: linnen! En wat zijn we daar blij mee. Lees hier waarom.
Lees artikel