Menu

12 november 2019 08:38

Anneloes' shopspots

Parijs is naast de stad van het licht ook echt dé modehoofdstad van de wereld! Van boetiekjes naar luxe winkelcentrum's & grote internationale brandstores,
Paris has it all! Daarom hebben we hieronder Anneloes haar favoriete 'shopspots' voor je uitgelicht. 


Naast de wat onbekende boetiekjes in smalle straatjes mogen in Anneloes haar lijstje de meerdere 'grande dame' natuurlijk niet ontbreken! Je vind ze hieronder.

Galerie Lafayette 
Dit wereldberoemde luxueuze winkelcentrum ligt in hartje Parijs. Hier vind je 's werelds grootste & duurste merken. "Ik vind het heerlijk om hier doorheen te lopen voor inspiratie"! Ook dwaal ik toch vaak even af naar de make-up afdeling, eigenlijk vooral voor het adembenemende uitzicht als je omhoog kijkt. 

Champs Elysées
Deze beroemdste straat ter wereld huisvest te grootste modelabels en is dus ook niet echt de meest betaalbare 'shopspot'. "Ook vind ik zelf de winkels veel te groot & is het veel te druk! Maar voor het oog en 'window shopping' ben je hier zeker aan het juiste adres." 

/stories/anneloes-shopspots.html/image1.jpg

"In Parijs ben ik echt het liefste te vinden in de buurten van kleine boutiekjes zoals Les Marais & Saint-German-de-Près voor de beste vintage 'shopspots'".

Les 3 Marches de Cathérine B.
Mijn favoriete winkeltje van de stad. Hier vind je de mooiste vintage Chanel & Hermès tassen- en sjaals! "Ook al heb ik hier nog nooit wat gekocht maar kom hier graag iedere keer terug om lekker te kijken!" 

De Marais
Een echt heerlijke wijk bombol kleine boetiekjes en de lekkerste restaurants! "Hier kan ik gemakkelijk een hele dag spenderen." Hier vind je veel moderne & creatieve mode maar ook gave concept stores!

 
Saint-German-de-Près
Dit is echt de meest veelzijdige wijk van de stad waar iedereen terecht kan! Van luxere modelabels tot de meer betaalbare merken maar ook hier vind je verschillende conceptstores, leuke restaurantjes & de beste patissiers!

Gros bisou, Anneloes

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
The Bookclub
Today a reader, tomorrow a leader! Lees hier het verhaal achter de collectie en wat je in de komende weken kunt verwachten.
Lees artikel
tips
Anneloes' boeken top 5
Nieuwsgierig naar de boeken die Anneloes op dit moment leest of al heeft verslonden? Lees dan snel verder.
Lees artikel
collection
Empowerment, feel confident
How to become stronger and more confident? Anneloes haar geheim en alles over de nieuwe collectie, lees je hier.
Lees artikel