Menu

16 juni 2020 10:18

Eye of the tiger

Let’s stay positive & powerful! Een collectie waarin innerlijke kracht & Anneloes haar favoriete prints centraal staan.
Lees snel verder en haal met ‘Eye of the tiger’ jouw innerlijke tijger naar boven.

Urban jungle prints

Zoals je wellicht al weet, is Anneloes een groot fan van urban jungle prints en hecht ze ontzettend veel waarde aan het ontwerpen van collecties die jou een vrouwelijk & zelfverzekerd gevoel geven! De ‘Eye of the tiger’ collectie is dan ook geïnspireerd op de innerlijke kracht van de vrouw. Iets wat tijdens de afgelopen maanden meer dan ooit bij Anneloes naar boven kwam: de kracht om door te gaan en positief te blijven!

Aan zwart en rood als basiskleuren van de collectie heeft Anneloes camel en een touch of gold toegevoegd. Gecombineerd met een stoere en handgemaakte tijgerprint, leo prints & marker print is dit echt een powervrouw collectie!

Laat je inspireren door eigenwijze combinaties en ton-sur-ton sets, shop je favoriete items en haal met de collectie de echte tijger in jezelf naar boven!

BEKIJK LOOKBOOK

SHOP DE COLLECTIE

 

 

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Empowerment, feel confident
How to become stronger and more confident? Anneloes haar geheim en alles over de nieuwe collectie, lees je hier.
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: Vive
Altijd vriendelijk en eerlijk advies op een unieke plek in hartje centrum. Vive wil én mag je niet missen bij een bezoek aan Tilburg.
Lees artikel
collection
Summer Glow
Kun jij net als wij niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel