Hide menu

29 September 2021 06:00

Colour crush: deep red

Rood; de kleur van de liefde, van passie en van Anneloes’ favoriete lippenstift. Oh én het is ook nog een van de grootte kleurentrends van het najaar van 2021! Onze kleur deep red is een mooie intense tint waarin je hoe dan ook goed voor de dag komt. 


 

Wij zijn in de ban van de kleur deep red. Dit najaar kun en wil je niet om de intense roodtint heen. De felle tint met een roestige ondertoon geeft elke outfit wat extra jeux. We zagen deze tint tijdens de Paris Fashion Week F/W ‘21/22 onder andere terug bij Hermès en Isabel Marant. Waarom wij fan zijn? Deep red komt goed tot z’n recht in de koudere maanden, maar geeft je garderobe wel wat extra kleur. 

Colour combi
Je kunt de kleur eindeloos combineren, onder andere met roze, donkergroen en oranje zoals in de Studio Rouge collectie. Je ziet deze onverwachte kleurencombinatie terug in de populaire book print. Door te spelen met kleur, maak je jouw outfit extra interessant. Een makkelijke manier om verschillende tinten in je outfit te verwerken, is door een print als uitgangspunt te gebruiken. 

Top tot teen
Één ding is zeker: als je echt indruk wilt maken, ga je van top tot teen in het rood. Bijvoorbeeld door de Hope blazer te combineren met de Val trousers. Je hebt dan het ideale power suit te pakken. Ook hier kun je prints in terug laten komen. Maak je outfit bijvoorbeeld af met een top of blouse waarin deep red samenkomt met een andere kleur. Dat kan simpelweg met wit of zwart zijn. 

SHOP STUDIO ROUGE HIER

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Green Basics by Studio Anneloe...
Maak kennis met onze nieuwste basiskleur en laat je omverblazen door alle opties!
Lees artikel
fashion
Trend report: A/W ‘21/’22
Deze trends komen rechtstreeks uit Paris, oui oui! Lees snel verder en ontdek wat we dit najaar gaan dragen.
Lees artikel
fashion
Autumn musthave: hairy knits
Fluffy en fuzzy fashion is trending. Lees snel de blog over hairy styles en get inspired!
Lees artikel