Pinstripe is dé print waar je in gezien wilt worden

Geplaatst door Amber 26-10-2022

Pinstripe is dé print waar je in gezien wilt worden

Dit minimalistische dessin heeft ons hart veroverd, omdat het tijdloos en gemakkelijk te combineren is. Zakelijk, maar nonchalant kan ook. Ontdek nu hoe je onze nieuwe pinstripe items uit de Leading Lady collectie stylet.

De krijtstreep heeft van nature een zakelijk karakter. Gelukkig draait deze print allang niet meer om stoffige carrièremannen en heeft-ie een rentree gemaakt als musthave print. Jij mag kiezen, ga je voor elegant of edgy? 

oversized

Wat we nu steeds meer zien, en willen, is een top tot teen oversized outfit. Deze trend is overgevlogen uit Kopenhagen en als je het ons vraagt is het een schot in de roos. Comfortabel en stylish. Iets té voor jou? Combineer dan een oversized top met een aangesloten broek, of andersom. PS: je ziet het goed, de Woopy blouse is terug en stijlvoller dan ooit.

co-ord set

De gecoördineerde outfit is hét helemaal anno ’22 en ‘23. Het fijne aan zo’n set is dat het 100% matcht. Nu is het nog aan jou hoe jouw co-ord set eruit ziet. De pinstripe is een uitkomst voor wie het gemak van co-ords wel kan waarderen, maar niet van extremen houdt..

fake jumpsuit

Wij hebben een voorliefde voor jumpsuits. Een makkelijkere outfit bestaat niet, want je bent direct klaar als je zo’n pak aantrekt. Makkelijk én comfortabel. Maar heb je er weleens over nagedacht om een top met een broek te combineren, zodat er een jumpsuit look ontstaat? Het voordeel: je kunt de items ook los van elkaar dragen. Het tweede voordeel: je kunt zelf kiezen of je voor een skinny broek gaat of voor een wijde. Idem met de top. 

pinstripe pak

Op zoek naar een indrukwekkende outfit? Met een pak voelt het alsof je de hele wereld aankan. Jij kunt spelen met vormen en silhouetten om het pak te creëren dat bij jou past. Ga jij voor een boyfriend blazer of juist voor een getailleerd exemplaar? En kies je een flared broek, een wijde of een skinny? Meer inspiratie vind je op onze pakkenblog.

makkelijk matchen

Een van de grootste voordelen van de krijtstreep is het gemak waarmee je ‘m kunt combineren. Met zwart of wit is altijd goed, maar ook een knalkleur kan je hier goed op dragen. Een favoriet van ons is de combinatie met de witte blouse. Chiquer gaat het niet worden als je ’t ons vraagt. Lees ook onze blog met tips om makkelijk een mooie outfit samen te stellen