Pinstripe blazer dress by Bo Wilkes

Gepubliceerd op 24-08-2022

Pinstripe blazer dress by Bo Wilkes

Samen met Bo Wilkes hebben wij dé blazer dress ontworpen waar je in gezien wilt worden. Perfect als back-to-work look of voor een etentje, feest of casual gelegenheid. Alle ins en outs lees je hier!

Robe Manteau

Anneloes en Bo Wilkes zijn het met elkaar eens: iedere vrouw zou een blazer dress in haar kast moeten hebben. Met zo’n effortless chique jurk kun je alle kanten op. Het is tijdloos en elegant en je bent snel klaar om de deur uit te gaan. Met een paar simpele styling twists verander je een daytime look in een outfit voor een avondje uit. 


Bo is een influencer en sociale powervrouw met een volle agenda. Als Gooische moeder van drie kinderen houdt ze alle ballen in de lucht. “Ik heb regelmatig veel verschillende soorten afspraken, van zakelijk tot casual. De dag is dan ook meestal een race tegen de klok met de kindjes, huishouden, werk en ga zo maar door. Dan is het fijn om een outfit te hebben waarmee ik naar al die gelegenheden kan. De blazer dress is niet alleen classy, maar het zit ook nog eens super lekker.”

 

Op de foto's heeft Bo de jurk gestyled met een eigen ceintuur. De Bo blazer dress wordt geleverd met een bijpassende pinstripe ceintuur van travelstof. Vind jij de look van Bo leuk? Dan kun je zelf ook een ander riempje kiezen. Ga voor een goudkleurige gesp die matcht met de knopen van de Bo dress. 

De perfecte blazer dress

Waarom je in deze jurk gezien wilt worden? Bo:

  1. Schoudervullingen | “Super vrouwelijk! Met schoudervullingen voel ik me extra empowered.”
  2. Getailleerde fit | “Dit spreekt voor zich toch? We willen allemaal een slanke taille en een getailleerde pasvorm zorgt ervoor dat je figuur optimaal uitkomt.”
  3. Pinstripe | “Deze print is zo chic en tijdloos! Ik vind de andere pinstripe items ook echt top, maar ik ben natuurlijk extra blij met de Bo pinstripe blazer dress.”

How to style?

Business

De zomervakantie is voor de meesten (bijna) voorbij en daarom zijn de Bo blazer dress en de andere pinstripe items perfect voor een back-to-work outfit. Kies tijdens een zakelijke afspraak voor mooie laarzen, enkel- of kniehoogte. Draag in het najaar onder de Bo dress eventueel een panty en maak je business look af met een mooie tas of laptop sleeve. Zo ben je dressed to impress op de werkvloer.

Door de stevige Heavy Travelstof zit de jurk als gegoten

Avondje uit

In de avond-uren kom je goed voor de dag met een goed paar hakken en een subtiele decolleté. De Bo is perfect voor een romantisch etentje, een stapavond met vriendinnen en een chic feest. Vanwege de lengte van de jurk blijft het geheel altijd classy. Een clutch of crossbag maakt jouw outfit compleet. 

Casual

De robe manteau is tijdloos en elegant, maar kan ook heel goed casual gedragen worden. Als jurk met sneakers eronder of als lange blazer met een T-shirt eronder. Zo creëer je een sportieve look.