Studio Anneloes Second Hand

(Ver)koop geliefde Studio Anneloes items via Retravel. Hét officiële second hand platform van Studio Anneloes. Ontdek hoe het werkt. 
 
Met trots lanceren wij ons gloednieuwe Second Hand platform: Retravel. Een duurzame stap richting onze gewaardeerde community. Dit platform is dé plek waar jij jouw geliefde Studio Anneloes items een nieuw leven kunt geven. En waar je pre-loved items kunt shoppen. 

Hoe het werkt

Samen kunnen we bijdragen aan de circulaire transitie die de mode-industrie zal moeten ondergaan. Doe jij ook mee? Het is heel simpel: 

1. Selecteer en upload

Plan een ‘closet cleanout’ en ga eens uitgebreid door jouw kledingkast heen. Ontdek hier opruimtips voor je kledingkast. Selecteer de Studio Anneloes artikelen die een tweede leven verdienen en je graag te koop wilt zetten.   
 
Maak een account aan en upload de artikelen. Dit werkt heel eenvoudig: beantwoord een aantal vragen over de status van je item en voeg 2 (zelfgemaakte) foto’s toe. We begrijpen dat het bepalen van een juiste verkoopprijs lastig is. Daarom geeft het systeem je de beste verkoopprijs op basis van de staat van het artikel. 

 

2. Verkoop en verzend

 Iets verkocht? Verzend dan je items naar de koper met het vooraf betaald verzendlabel. Deze ontvang je zodra je item verkocht is. 

3. Uitbetaling of shoptegoed

Kies tussen een directe uitbetaling óf shoptegoed voor je volgende online aankoop bij studioanneloes.nl of in de app

Waarom Retravel?

Studio Anneloes items zijn er om gedragen te worden. De materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben doorgaans een lange levensduur, zoals onze Sensitive® Travel Quality. Dankzij de premium kwaliteit en de tijdloze designs kunnen onze items jaren mee. Daarom voelt het Retravel platform, exclusief voor Studio Anneloes artikelen, voor ons als een logische stap.  
 
Daarnaast draagt het platform ook bij aan onze duurszaamheidsmissie. Wij willen onze community stimuleren om bewuster te kopen en bij te dragen aan het verminderen van de textiel afvalberg. Door onze items een nieuwe eigenaar te geven, weten we zeker dat de lange levensduur nog beter benut wordt.  
 
Word onderdeel van onze Retravel community!