menu

De kleding van Studio Anneloes in Travel Quality!

Wij zijn fan van onze Travel Quality, jij ook? Deze stof is super comfortabel en heeft ook nog eens een mooie uitstraling. Er zijn natuurlijk nog veel meer fijne eigenschappen.

 Die ontdek je hier! 

 

De unieke travelstof genaamd Sensitive® Fabrics

Het productieproces van een Studio Anneloes item begint in Noord-Italië. In een dorp vlakbij Milaan staat de fabriek van Eurojersey. Daar wordt onze unieke en gepatenteerde travelstof, beter bekend als Sensitive® Fabrics, gemaakt. De stoffen worden op een zo duurzaam mogelijke manier gebreid, geverfd, gekleurd of geprint. Precies zoals ons styling team ze ontworpen heeft. 

 

 De stof is gemaakt van elastomeric fibers en is een combinatie van polyamide en Lycra®. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Daarom is deze stof zo ontzettend comfortabel. Travel Quality geeft het begrip comfort een nieuwe definitie binnen de fashion industry. Daarom past deze stof zo goed bij ons en bij onze missie: een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen, met respect voor elkaar en voor de omgeving.

 

Travel Quality kreukt niet, pilt niet, droogt snel en is makkelijk in onderhoud. Ideaal voor vrouwen die weinig tijd over hebben, want de stof hoeft minder vaak gewassen en niet gestreken te worden. We werken met verschillende stofdiktes. Light, Medium, Heavy en Bonded Travel Quality komen het meeste voor in onze collecties. De dikkere kwaliteiten, zoals Bonded travelstof zijn bijvoorbeeld geschikt voor broeken door de stevigheid. Wil jij weten welke broek bij jou past? Check dan onze broekengids. Onze soepelste en fijnste travelstof, Light, gebruiken we voor luchtige tops, blouses en zomerjurken. 

 

Op zoek naar een ander kledingstuk van travel kwaliteit?

Alle items in onze basiscollectie zijn gemaakt van premium travelstof. Ze zijn altijd op voorraad in zwart en donkerblauw (en soms ook in andere kleuren). Daarnaast hebben we fashion collecties met een variatie aan prints en uni's. Een groot deel van onze fashionitems is ook gemaakt van travelstof en daarnaast werken we onder andere met jeans en viscose. Ontdek nu onze nieuwste collectie.

 

Meer weten over de verzorging van onze travel Items?

Ben je benieuwd hoe je de travel items van Studio Anneloes het beste kunt verzorgen? Bekijk dan eens onze pagina met wastips. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot het wassen en verzorgen van je travel kleding. Heb je juist een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze Customer Service.

Eigenschappen

Check hier alle heerlijke eigenschappen van Travel Quality en ontdek waarom deze stof niet mag ontbreken in jouw garderobe.

Klik op de icoontjes hieronder voor meer info.


wrinkle free

wrinkle free

Travel kwaliteit kreukt niet, hoe heerlijk is dat! Ideaal dus om mee te nemen op reis. Eventjes uithangen en je kunt het zo weer aan!

uv protection

uv protection

Door de samenstelling van deze polyamide stof, is deze UV-werend, je zult dus nooit verbranden door je travel kleding heen. We adviseren je wel om altijd te blijven insmeren.

sustainable

sustainable

Kleding van travel kwaliteit is super duurzaam. Niet alleen omdat je kleding van dit materiaal heel lang mooi blijft maar ook omdat je het in de gebruiksfase weinig schade aan het milieu geeft omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit hoeft te strijken. Dat scheelt een hoop energie!

stretch

stretch

Travel stof is super stretch en zit daardoor mooi aangesloten en enorm comfortabel. Let op, als de stof teveel onder grote spanning komt te staan, kan de stof doorschijnen, zoals bij iedere stretch stof die te ver wordt uitgerekt. Let daar dus op bij het passen van je kleding!

quick dry

quick dry

Door de samenstelling van deze stof, is het super snel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan! Heel fijn als je niet al te lang de tijd hebt!

extra comfort

extra comfort

Door de enorme elasticiteit van travel stof, draagt het super comfortabel en relaxt, hoef je je daar verder in ieder geval geen zorgen meer over te maken!

easy care

easy care

Omdat je kleding van Travel Quality weinig hoeft te wassen, (bijna) nooit hoeft te strijken, vlekken er super snel uit te krijgen zijn en het heel snel droog is, heb je heel veel tijd over voor andere leuke dingen!

breathable

breathable

Travel kwaliteit is een ademende stof waardoor je er niet door gaat transpireren. Ideaal dus om te dragen in iedere periode én situatie!

body

body

Door de echte Lycra is de Travel Quality vochtregulerend waardoor je lichaam niet oververhit raakt.

anti pilling

anti pilling

Deze stof gaat bij normaal gebruik absoluut nooit pillen. Alleen als er overmatige en onnatuurlijke wrijving ontstaat op een geconcentreerde plek, dus wees wel voorzichtig met schurende tasjes, riemen of emblemen in de binnenkant van een jas bijvoorbeeld.