menu

De kleding van Studio Anneloes in Travel Quality!


Wij van Studio Anneloes zijn enorm fan van onze Travel Quality, en dat word jij zeker ook! Waarom we daar zo zeker van zijn? Dat leggen we je hieronder uit!

De unieke travelstof genaamd Sensitive® Fabrics

Deze unieke en gepatenteerde stof, bekend onder de naam Sensitive® Fabrics, wordt in Italië geproduceerd door Eurojersey. Vanwege de grote stretch van de Travel Quality is het ongelooflijk comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en (jawel) altijd kreukvrij. Ook als je het oprolt in je koffertje. Doordat er echte Lycra® in verwerkt is, is de Travel Quality better than all the rest (Tina Turner, bedankt). Wist je trouwens dat we verschillende kwaliteiten hebben? Travel light, Travel medium, Travel heavy, Travel double en Travel fleece. Daarnaast is de impact op het milieu minimaal, én ondersteunt onze productiepartner ook nog eens vele andere duurzame initiatieven. Dat vinden we fantastisch. Meer weten? Lees het op de website van Sensitive® Fabrics.

De ideale travel broeken van Studio Anneloes

Natuurlijk hebben we ook een mooi aanbod van broeken waarin de stof Sensitive® Fabrics, in verwerkt is en dus ideaal zijn voor op reis. Wil je het verschil weten tussen de verschillende broeken? Bekijk dan onze Basis Broeken Flyer met alle basis broeken van Studio Anneloes. In deze flyer hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet zodat je snel en gemakkelijk je ideale reisbroek kunt vinden!

Op zoek naar een ander kledingstuk met travel kwaliteit?
Alle items van onze basis collectie zijn gemaakt van onze travel kwaliteit en altijd op voorraad in zwart en donkerblauw (en soms ook in wit en grijs). Neem dus vooral een kijkje bij onze Basics Collectie voor ons gehele aanbod!

Meer weten over de verzorging van onze travel Items? 
Ben je benieuwd hoe je de travel items van Studio Anneloes het beste kan verzorgen? Bekijk dan eens onze Travel Flyer  of bekijk hier de Wastips Flyer voor de witte of gedeeltelijke witte was. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot het wassen en verzorgen van je travel kleding. Heb je juist een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze Customer Service.

 

 

Eigenschappen

Dit onderstaande allemaal en dan ook nog eens elke twee tot drie weken in nieuwe kleuren, prints & fits, wat wil je nou eigenlijk nog meer?

Klik op het icoontje hieronder voor meer info.


wrinkle free

wrinkle free

Travel kwaliteit kreukt niet, hoe heerlijk is dat! Ideaal dus om mee te nemen op reis. Eventjes uithangen en je kunt het zo weer aan!

uv protection

uv protection

Door de samenstelling van deze polyamide stof, is deze UV-werend, je zult dus nooit verbranden door je travel kleding heen. We adviseren je wel om altijd te blijven insmeren.

sustainable

sustainable

Kleding van travel kwaliteit is super duurzaam. Niet alleen omdat je kleding van dit materiaal heel lang mooi blijft maar ook omdat je het in de gebruiksfase weinig schade aan het milieu geeft omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit hoeft te strijken. Dat scheelt een hoop energie!

stretch

stretch

Travel stof is super stretch en zit daardoor mooi aangesloten en enorm comfortabel. Let op, als de stof teveel onder grote spanning komt te staan, kan de stof doorschijnen, zoals bij iedere stretch stof die te ver wordt uitgerekt. Let daar dus op bij het passen van je kleding!

quick dry

quick dry

Door de samenstelling van deze stof, is het super snel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan! Heel fijn als je niet al te lang de tijd hebt!

extra comfort

extra comfort

Door de enorme elasticiteit van travel stof, draagt het super comfortabel en relaxt, hoef je je daar verder in ieder geval geen zorgen meer over te maken!

easy care

easy care

Omdat je kleding van Travel Quality weinig hoeft te wassen, (bijna) nooit hoeft te strijken, vlekken er super snel uit te krijgen zijn en het heel snel droog is, heb je heel veel tijd over voor andere leuke dingen!

breathable

breathable

Travel kwaliteit is een ademende stof waardoor je er niet door gaat transpireren. Ideaal dus om te dragen in iedere periode én situatie!

body

body

Door de echte Lycra is de Travel Quality vochtregulerend waardoor je lichaam niet oververhit raakt.

anti pilling

anti pilling

Deze stof gaat bij normaal gebruik absoluut nooit pillen. Alleen als er overmatige en onnatuurlijke wrijving ontstaat op een geconcentreerde plek, dus wees wel voorzichtig met schurende tasjes, riemen of emblemen in de binnenkant van een jas bijvoorbeeld.


 

How do You Care?


Wij zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk van onze kleding kan genieten door mooie ontwerpen, goede pasvormen en perfecte stoffen.
Maarrrrrrr… jij hebt er zelf ook een aandeel in! Wil je weten hoe je kunt zorgen dat langer plezier kan hebben van je Studio Anneloes items? Lees er alles over op de You Care pagina en klik hier beneden voor meer info.