#HideSideMenu

05 januari 2021 16:45

De trendy zwangerschapsbroek die je ook ná je zwangerschap kunt dragen!

In de wandelgangen hebben we het er al veel over gehad: een zwangerschapsbroek. Na de tekentafel is het dan nu echt realiteit: de eerste zwangerschapsbroek van Studio Anneloes. We kunnen je alvast vertellen: deze broek blijft ook na je zwangerschap niet in de kast liggen. Lees snel verder om erachter te komen wat voor parel Anneloes en het team ontworpen hebben!`

 

“De trend ‘zwangerschapsbroeken’ hebben we nog nooit voorbij zien komen, dus het is een permanent afscheid na je laatste zwangerschap.”

De introductie van de Studio Anneloes zwangerschapsbroek
Met een bedrijf vol vrouwen ontkom je eigenlijk niet aan dit onderwerp: de zwangerschap. De wildste verhalen komen hier ter sprake, maar er is altijd één terugkerend thema: zwangerschapskleding. En dan vooral de zwangerschapsbroek. Het is het vaak net niet of je stopt hem ver weg in je kledingkast zodra de zwangerschap voorbij is. ‘Maar kunnen we dan niet een trendy zwangerschapsbroek ontwerpen?’ Dit gaf stof tot nadenken en nu is het dan zover: de eerste Studio Anneloes zwangerschapsbroek. De broek is helemaal in onze vertrouwde stijl met nét dat beetje extra.

Waarom heeft Anneloes de zwangerschapsbroek ontworpen?
Anneloes heeft het bij haar beide zwangerschappen meegemaakt: je koopt een aantal zwangerschapsbroeken, je draagt ze tijdens de zwangerschap en daarna zie je ze nooit meer terug. De trend ‘zwangerschapsbroeken’ hebben we nog nooit voorbij zien komen, dus het is een permanent afscheid na je laatste zwangerschap. Best zonde, want je hebt de broeken niet heel lang aangehad. Duurzaam kunnen we het ook niet noemen.
Maar wat als je de broek ook ná je zwangerschap kunt dragen? Als dit er ook nog eens uitziet als een normale broek, klinkt het eigenlijk to good to be true toch? Maar niet is minder waar, want dit is precies hetgeen wat we hebben gerealiseerd met onze zwangerschapsbroek. Het resultaat? Een hippe zwangerschapsbroek die je ook ná je zwangerschap als gewone broek kunt dragen. En ja, het verschil is niet te zien. Bekijk de foto’s maar ;-).


/nl/stories/de-trendy-zwangerschapsbroek-die-je-ook-na-je-zwangerschap-kunt-dragen.html/image2.jpg

“Het ideale recept voor een heerlijke broek, tijdens én na je zwangerschap.”

Waar is de broek van gemaakt?
Onze nieuwste aanwinst is (uiteraard) gemaakt van onze Sensitive Fabrics travel kwaliteit. Voor de mensen die er nog niet mee bekend zijn: dit is een super comfortabele en elastische stof. Het ideale recept voor een heerlijke broek, zeker tijdens je zwangerschap. De band van de zwarte zwangerschapsbroek is aan de bovenkant gemaakt van medium (stofdikte 2) travel kwaliteit en bij de rest van de broek stappen we over naar heavy (stofdikte 3) travel kwaliteit. Het model van de broek is gebaseerd op onze welbekende Margot. Alleen bevat deze broek steekzakken in plaats van ritjes. Last but not least heeft de broek ook nog zakken op de achterkant. De zwangerschapsbroek is alleen te verkrijgen in de kleur zwart. Wel zo makkelijk, dan kun je het met ieder item combineren. 

De voordelen van de Studio Anneloes zwangerschapsbroek

Als je mee hebt zitten turven, kwamen er natuurlijk al heel wat voordelen voorbij. Maar we zetten ze met alle liefde nog even voor je op een rijtje:
• Doordat je de band kunt omslaan, kun je de broek ook na je zwangerschap dragen
• Het verschil met een gewone broek is niet te zien als je de band omslaat
• Het is een super comfortabele broek (ideaal voor tijdens je zwangerschap)
• De zwangerschapsbroek is super trendy
• Met de zwarte zwangerschapsbroek kun je onwijs veel mixen en matchen

 

 

“Het verschil met een gewone broek is niet te zien als je de band omslaat.”

Wanneer koop je een zwangerschapsbroek?
We zijn natuurlijk helemaal lyrisch over onze zwangerschapsbroek, maar wanneer is het eigenlijk tijd om een zwangerschapsbroek aan te schaffen? Het klinkt misschien als een open deur, maar je kunt het beste een zwangerschapsbroek kopen als jouw eigen vertrouwde broek niet meer comfortabel zit. We kunnen er niet een aantal weken aan hangen, omdat het verschilt per persoon. Wat we wel kunnen doen, is je aanraden om de aanschaf niet te lang uit te stellen. Een strakke broek is natuurlijk voor niemand fijn. En als je er eenmaal eentje hebt wil je niet meer zonder, dus omarm die zwangerschapsbroek! Ook na je zwangerschap ;).

Welke maat zwangerschapsbroek heb je nodig?
Je hoeft bij een zwangerschapsbroek niet een grotere maat te kopen, kies dus gewoon voor je normale confectiemaat. Weet je niet precies wat je confectiemaat is? Vul dan even onze maattool in! Het belangrijkste is dat je broek goed past rondom je bovenbenen en dat je voldoende groeiruimte hebt bij je buik. Te ruim is niet goed, maar een beetje ruimte is voldoende. De band rekt lekker mee, dus je buik kan rustig doorgroeien.

Wil je de Studio Anneloes zwangerschapsbroek bemachtigen? Dat kan! De zwangerschapsbroek is alleen online beschikbaar, dus je bent al bij het juiste adres. En voor de snelle beslissers, je krijgt er nu ook een rompertje cadeau van bio katoen bij aankoop van de Maternity trousers, zolang de voorraad strekt. Every Baby Happy!

SHOP MATERNITY TROUSERS

SHOP NEW

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Trend: 6 manieren om een (off)...
Lees hier hoe je de witte blouse op zes verschillende manieren kunt stylen!
Lees artikel
fashion
Trend: denim
Denim kan natuurlijk altijd, maar lees snel verder hoe je de denim-look in een nieuw jasje steekt!
Lees artikel
collection
New Beginnings
Tijd voor een frisse start van het jaar. Hoe Anneloes dat doet met deze nieuwe collectie lees je nu.
Lees artikel