menu

03 juni 2021 11:55

5x Why we love linen!

Calling all linen lovers! De stof die je de zomer door gaat helpen, want: stijlvol en perfect tijdens de warme dagen. Wij vertellen je waarom.

1. De stof die ademt
De afgelopen jaren was het elke keer hetzelfde liedje. We snakten naar de zomer, maar toen de volop straalde, konden we niet snel genoeg een koel plekje in de schaduw zoeken. Met die hete zomers kun je maar beter gekleed gaan in een lekker luchtig kloffie. Hallo linnen! Deze stof is gemaakt van vlasplant en net als andere plantaardige stoffen, staat dit erom bekend dat het een verkoelend effect heeft.

2. Luxe look & feel
Linnen heeft een natuurlijke kreuk, waardoor het lekker nonchalant oogt. Het is een stof die ietwat aards overkomt. Maar no worries, de geitenwollen sokken kun je achterwege laten. Met de juiste styling heb je zo die chique resort look te pakken. De stof valt wat stugger en straalt daardoor extra luxe uit. Perfect als je over de boulevard gaat flaneren, want hierin mag je zeker gezien worden deze zomer. Grote zonnebril op en gaan!

3. Sterk stukje stof
Wist je dat linnen drie keer zo sterk is als katoen? De stof is zowat niet kapot te krijgen. Ook een mooie eigenschap: linnen wordt soepeler en zachter naarmate je het langer draagt. Vinden wij fantastisch, want dat maakt het heel duurzaam.

/stories/5x-why-we-love-linen.html/image2.jpg

4. Materialenmix
Linnen is een mooie stof op zich, maar je haalt het beste eruit door ‘m te stylen met andere materialen. Wat dacht je van travelstof of denim? Een combinatie van materialen is super stijlvol. Dus haal je spijkerjack maar tevoorschijn. Natuurlijk kun je de materialenmix ook toepassen in je accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een mooi leren ceintuur of een knappe gehaakte tas.

5. No sweat

Wat ons betreft zijn de warme zomers een zege. “Everything is fine when there is sunshine”, right? Al moeten we toegeven dat het ook uitdagingen met zich meebrengt. We willen natuurlijk altijd fris voor de dag komen. Wanneer de druppels van je voorhoofd lopen, wil je niet dat dit terug te zien is aan je kleding. Linnen heeft de fijne eigenschap dat het vocht opneemt, zonder dat er vlekken ontstaan. Handig!

SHOP LINNEN ITEMS

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Essentials
Colour boost jouw garderobe met de Summer Essentials!
Lees artikel
fashion
De Studio Anneloes Methode
Met de Studio Anneloes Methode kom je altijd goed voor de dag!
Lees artikel
fashion
Outfit inspiratie: weekendje w...
Comfortabel en stijlvol tijdens je getaway. Inspiratie vind je hier!
Lees artikel