menu

Maat Advies

We hebben zowel een maattabel als een maattool beschikbaar.

Lees er hier alles over en ontdek welke maat jou het beste past!

Zo voorkom je onnodig retourneren en spaar je het milieu.

Maat Tabel

Hiernaast vind je een duidelijk overzicht van de maatvoering van alle kleding van Studio Anneloes. We passen al onze items allemaal zorgvuldig door op modellen met verschillende maten.

Over het algemeen heb je bij Studio Anneloes een maat kleiner dan je mogelijk normaliter gewend bent, het valt dus wat ruimer.

Ben je niet zeker van je maat? Vul dan de Maatadvies-tool in! Deze vind je op elke productpagina onder de maatselectie-button.

Maat Tool

Hoe werkt het precies?

  • Ga naar de pagina van een artikel
  • Klik op de button WAT IS MIJN MAAT
  • Er opent een pop-up, vul hier je maten in en klik

Je maatadvies komt nu in beeld. Standaard staat een Regular Fit ingesteld. Op basis hiervan vinden we dat onze kleding het mooiste past. Heb je persoonlijk een andere voorkeur, dan kun je dit in de tool wijzigen.

Nu je dit eenmaal hebt ingevuld, wordt op elke productpagina automatisch jouw getoond. Je hoeft dus nooit meer 2 maten te bestellen en er 1 te retourneren. Beter voor het milieu en je portemonnee! Mocht je om wat voor rede dan ook toch een artikel willen retourneren, maak dan gebruik van onze Returnista Retourservice. Hiermee kun je gemakkelijk, snel en voor een schappelijk prijsje retourneren.

 

Mocht er onverhoopt toch een verkeerd advies zijn gegeven, neem dan CONTACT met ons op zodat we deze tool nog verder kunnen optimaliseren.