Ontdek de sieraden van Studio Anneloes x Bonnie

Gepubliceerd op 10-05-2023

Ontdek de sieraden van Studio Anneloes x Bonnie

Wij presenteren onze nieuwe samenwerking met sieradenmerk Bonnie Studios. Ontdek de kleurrijke sieraden die perfect passen bij de kleding uit onze Living on Vacation collectie. Vakantiegevoel gegarandeerd!

De collectie

De sieraden van Bonnie Studios zijn al lange tijd favoriet van Anneloes. Het klikte direct toen ze de oprichtster van Bonnie, Carlijn, ontmoette tijdens modebeurs Revolver in Kopenhagen. Al snel was het idee voor een samenwerking geboren.


Na een creatieve brainstorm met onze styling afdeling heeft Carlijn vier sieraden ontworpen in de kleuren van onze Living on Vacation collectie: rood, roze, lila en wit. Ze kunnen eindeloos met elkaar én met de kleding gecombineerd worden. De sieraden zijn afgewerkt met een handige sluiting en met de kenmerkende smiley-bedel van Bonnie Studios.

De sieraden

Combineer met:

Het Ibiza gevoel

Net als Anneloes heeft Carlijn een warme band met Ibiza. Het eilandgevoel zie je terug in de hele Living on Vacation collectie. Vakantieplannen of niet, met de sierlijke prints en de vrouwelijke silhouetten kom je direct in tropische sferen. De SA x Bonnie Studios sieraden maken jouw zomerlook compleet.

Over Bonnie Studios

Vanwege haar eeuwige passie voor sieraden besloot Carlijn in 2021 een opleiding tot goudsmid te volgen. In haar atelier in Amsterdam ontwerpt ze de sieradencollecties, waarmee ze kleur en happiness wil toevoegen aan het dagelijks leven. 

 

De items zijn exclusief verkrijgbaar in onze webshop en bij Studio Anneloes verkooppunten.