Seasonal Essentials by Studio Anneloes

Gepubliceerd op 12-04-2023

Seasonal Essentials by Studio Anneloes

Goede basics vormen de basis van iedere garderobe. Onze Seasonal Essentials zijn fijne basics die niet in jouw voorjaars- en zomer garderobe mogen ontbreken. 

Essentials voor de lente en zomer

Het ideale witte T-shirt, een mouwloze jumpsuit en een stijlvolle korte broek. Dit zijn de items die je nodig hebt om tijdens de lente en zomer goed voor de dag te komen. De Essentials (voorheen Basics) hebben neutrale tinten, zodat ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Niet alleen deze zomer, maar ook de komende jaren. Zowel het design als de stofkwaliteit gaat namelijk heel lang mee. De Summer Basics komen in donkerblauw en zwart, zodat ze met de prints uit onze fashion collecties gecombineerd kunnen worden. Kun je styling inspiratie gebruiken? Bekijk dan onze Studio Anneloes Methode blog.

Jurken & jumpsuits

Blouses, shirts & tops

Shorts, bermuda's en capri's

Luchtige travelstof

In de lente en zomer kiezen we voor luchtige en soepele materialen, vanwege het comfort. Onze Light en Medium travelstof hebben alle eigenschappen die de stof zo aantrekkelijk maken. Deze materialen hebben een luxe uitstraling en ze zijn makkelijk in onderhoud. De stof droogt snel en hoeft niet gestreken te worden, want het is kreukvrij. Daarnaast heeft het een ademende werking. Meer weten over onze travelstof? Je leest het op onze Travel Quality pagina.