Seasonal Basics by Studio Anneloes

Gepubliceerd op 12-04-2023

Seasonal Basics by Studio Anneloes

Basics zijn het startpunt voor elke succesvolle garderobe. Hoog tijd dus om jouw persoonlijke collectie een frisse update te geven. Ontdek onze Seasonal Basics en maak jouw summer wardrobe compleet.

Update: De 'Basics' heten voortaan 'Essentials'. De naam verandert, de eigenschappen blijven hetzelfde. (Her)ontdek de vertrouwde, nieuwe en aangepaste Essentials.

Essentials voor de lente en zomer

Het ideale witte T-shirt, een mouwloze jumpsuit en een stijlvolle korte broek. Dit zijn de items die je nodig hebt om tijdens de lente en zomer goed voor de dag te komen. De Essentials (voorheen Basics) hebben neutrale tinten, zodat ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Niet alleen deze zomer, maar ook de komende jaren. Zowel het design als de stofkwaliteit gaat namelijk heel lang mee. De Summer Basics komen in donkerblauw en zwart, zodat ze met de prints uit onze fashion collecties gecombineerd kunnen worden. Kun je styling inspiratie gebruiken? Bekijk dan onze Studio Anneloes Methode blog.

Jurken & jumpsuits

Blouses, shirts & tops

Shorts, bermuda's en capri's

Luchtige travelstof

In de lente en zomer kiezen we voor luchtige en soepele materialen, vanwege het comfort. Onze Light en Medium travelstof hebben alle eigenschappen die de stof zo aantrekkelijk maken. Deze materialen hebben een luxe uitstraling en ze zijn makkelijk in onderhoud. De stof droogt snel en hoeft niet gestreken te worden, want het is kreukvrij. Daarnaast heeft het een ademende werking. Meer weten over onze travelstof? Je leest het op onze Travel Quality pagina.