Investment Pieces: De jassen van Studio Anneloes

Gepubliceerd op 20-09-2023

Investment Pieces: De jassen van Studio Anneloes

Je mantel is het eerste item wat opvalt als je arriveert. Maak keer op keer een onuitwisbare eerste indruk. Waar je ook naar onderweg bent. Ontdek onze jassencollectie.

Een goede winterjas kiezen, is een hele uitdaging. Het ideale model is comfortabel en moeiteloos te combineren met je hele wintergarderobe. Welk model goed bij jou past, is heel persoonlijk. Ga je voor een lange winterjas die je over een oversized vest kunt dragen of kies je liever een korte jas waar je makkelijk mee kunt fietsen? En vind je het leuk als jouw jas opvallende eigenschappen zoals een print of fringes heeft of kies je liever een neutraal model dat écht overal bij past? 

Jassen trend 2023

Het belangrijkste is dat de stijl van de jas past bij jouw voorkeuren. Je koopt een jas voor de lange termijn en niet voor één seizoen. De ene vrouw wordt blij van een klassieke jas, terwijl de andere liever een stoer exemplaar draagt. Vind je het fijn als jouw winterjas getailleerd is of draag je liever een recht model? Als we kijken naar de trends, dan zien we in 2023/2024 dat trench coats trending zijn, net als stoere jackets en mooie mantels.  

"Comfortabel én elegant - maak moeiteloos elke look af met deze investment pieces."

Materialen en texturen

Wanneer je investeert in een goede jas, wil je er natuurlijk lang van kunnen genieten, dus het item moet ook van goede kwaliteit zijn. Naast een tijdloos silhouet kun je letten op hoogwaardige materialen. Onze jassen zijn gemaakt van wol in combinatie met polyamide. Hiervan zijn verschillende texturen gemaakt, zoals teddy en boiled wool. 

Boiled wool

Een aantal jassen uit de collectie is gemaakt van boiled wool. Bij deze techniek trekken de wol-vezels samen doordat ze ondergedompeld worden in heet water. Daardoor is de stof dichter en steviger. Door wol te koken, wordt de stof wind- en waterbestendig, duurzamer en ook nog eens warm. 

De Jassen van Studio anneloes

Net als bij al onze kleding vinden we het belangrijk dat de jassen goed gecombineerd kunnen worden met de andere items in je garderobe. Daarom hebben we gekozen voor kleuren die aansluiten bij onze collecties, zoals donkerblauw, camel, cappuccino en bronze.  Genoeg geïnspireerd en klaar om jouw Investment Pieces te shoppen? Bekijk onderstaande producten of shop via de collectiepagina.