Gewonnen! Bedankt voor je stem bij de Shopping Awards

Gepubliceerd op 29-03-2023

Gewonnen! Bedankt voor je stem bij de Shopping Awards

Wij mogen ons de trotse winnaar van de Shopping Awards publieksprijs in de categorie Dames- en herenmode noemen. De winst hebben we onder andere aan jullie te danken, ontzettend bedankt voor alle stemmen. Wat zijn we trots!

Met de haren in de krul en compleet gehuld in de meest sprankelende outfits uit onze collectie, wandelden de vrouwen van ons ons E-commerce team donderdagavond het chique Grand Hotel Huis ter Duin binnen, vergezeld door de mannelijke collega’s in smoking. Tussen de gangen van een heerlijk diner door werden de prijzen uitgereikt. 

“En de winnaar van de publieksprijs in de categorie Dames- en herenmode is… Studio Anneloes.”

En daar was het moment. Onze categorie. Met een mix van hoop en verwachting wachtten we tot we onze naam hoorden. “En de winnaar van de publieksprijs in de categorie Dames- en herenmode is… Studio Anneloes.” Een luid gejuich brak los bij ons aan tafel en in de rest van de zaal. Onze prijs werd uitgereikt en na een kort interview was het natuurlijk tijd voor een fotomoment. Wat een avond, wat een team en wat een heerlijke stempel op het harde werk dat ons team heeft verzet.

Onze inspirerende website

Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan ons platform, met als resultaat een functionele website vol inspiratie voor powervrouwen. Met dank aan ons eigen team, aan onze implementatiepartner De Nieuwe Zaak, en aan onze platformbeheerder Bigcommerce en aan Tweakwise. Het design, de (zoek)functies, de functionaliteiten en alle pagina’s zijn geoptimaliseerd. Door onze blogs en de ‘Shop de look’ pagina kun je je laten inspireren als je op zoek bent naar een mooie outfit.