Prints

Strepen, ruitjes of bloemen. Het maakt niet uit welk dessin jij kiest, als het maar een speelse melange van kleuren is. Je kunt je outfit verder lekker rustig houden. Een mooie jeans of contrasterende broek van travelstof, zodat alle aandacht uitgaat naar de print. Of ga je juist voor een full look met print? Bekijk dan vooral even onze co-ord sets.

Repeat

Herhaal kleuren in je outfit. Zit er een magenta detail in jouw blouse, ga dan voor een broek in dezelfde kleur. Met deze simpele truc creëer je een gecoördineerde en chique outfit. Wij hebben er zelfs een naam aan gegeven: de Studio Anneloes Methode. Je combineert dan prints met effen items waar exact dezelfde kleur in terugkomt.

Tetris

Colour blocking domineert momenteel het modebeeld. We hebben al even kunnen wennen aan de opvallende trendkleuren en nu voegen we ze ook samen in één outfit. De truc is simpel, maar je moet het wel durven: combineer minstens twee effen items in opvallende kleuren met elkaar. Kies voor pasteltinten of juist voor echte knalkleuren, zoals magenta en mauve.