menu

19 mei 2020 07:12

Meet Eric

Om het team achter Studio Anneloes wat beter te leren kennen, zetten we iedere maand een team member in de spotlight!
Deze maand is dat de man die verantwoordelijk is voor het versturen van al jullie pakketjes: Eric. 

 

 

Wat is je functie bij Studio Anneloes en hoe ziet jouw dag eruit?
Vanaf het begin van dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de webshop. Dit houdt in dat alle aankopen via de webshop door mijn handen gaan tot en met de verzending.
Ik begin ’s morgens met het ophalen van de retouren en het verwerken ervan. Daarna zijn de nieuwe bestellingen aan de beurt. Ik verzamel alle artikelen en pak het in voor verzending om deze vervolgens aan het einde van de dag op te sturen.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik heb hiervoor ruim veertig jaar in de horeca gewerkt in verschillende bars en restaurants op managementniveau. Maar het is zwaar werk en ik heb mede door omstandigheden het besluit genomen om iets anders te gaan doen waardoor ik vervolgens bij Studio Anneloes terecht ben gekomen. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en zit dus goed op mijn plek.

Wat maakt werken bij Studio Anneloes zo leuk?
Het werken in een zeer gemotiveerd team en de producten waar we mee werken motiveert enorm om je werk goed te doen en er met zijn allen voor de volle 100% voor te gaan.

Wat is jouw favoriete Studio Anneloes item?
Ik vind dat elke vrouw die van Studio Anneloes houdt (en er moeten nog veel meer vrouwen volgen) de Simplicity dress in de kast moet hebben. Dé jurk met een zowel casuele als chique uitstraling. Ditzelfde geld wat mij betreft ook voor de Franka trousers en de Angelique jumpsuit. Stuk voor stuk echte must-haves. Om héél eerlijk te zijn zou ik eigenlijk de hele basis collectie moeten noemen. Doordat we ze in donkerblauw, donkergrijs en zwart hebben kun je ze eigenlijk altijd dragen en combineren.

/stories/meet-eric.html/imag2.jpg

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?
Als ik niet werk vind ik het heerlijk om te koken, te schaken, te golfen, te hardlopen of leuke dingen met mijn vriendin te doen zoals bijvoorbeeld het maken van stedentrips of lekker eten. Lekker eten is niet moeilijk met een vriendin als kok! 

 
Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?
Ik ben steeds meer gaan houden van citytrips! De combinatie van cultuur, architectuur, met natuurlijk de culinaire ervaringen en de nodige luiheid van tijd tot tijd maakt dit voor mij de ideale vakantie. 

Wat staat er bovenaan je bucketlist en waarom?
Samen met mijn vriendin naar het verre Oosten reizen om te koken met locals om zo de lokale keuken te kunnen ontdekken. 

 
Wat is je favoriete gerecht?
Ik heb niet echt een favoriet gerecht maar ik houd, mede door mijn verleden van mijn vriendin, eigenlijk van alle keukens. Er zijn te veel mooie smaken en gerechten om hier één gerecht uit te kiezen. 

 
Welke serie moet iedereen volgens jou hebben gezien?
The Bridge was ontzettend goed. Erg spannend en intrigerend. Nu kijken we naar The Stranger die ook erg goed is. We zijn gek op thrillers en dan vooral de Scandinavische. 


Tenslotte, wat is jouw lijfspreuk?
Geniet van het leven, ook in moeilijke tijden want er is altijd licht aan het einde van de tunnel.

Misschien vind je dit ook interessant

trend
Outfit inspiratie: Shelby's Fa...
Laat je inspireren door de stijl en de favoriete items van onze Graphic designer!
Lees artikel
collection
Collectie story: Country Chic
Ontdek nu onze nieuwste Country Chic collectie en laat je inspireren!
Lees artikel
trend
Waarom elke vrouw een power su...
Deze trend kun je echt niet overslaan! Lees dus snel verder.
Lees artikel