03 december 2020 12:39

Meet de Young Margot & Marilyn

We slaan een nieuwe weg in en kunnen jullie vertellen: het is vertrouwd en toch helemaal anders!
Lees snel verder en kom erachter welke richting we op gaan met onze nieuwste broeken de Young Margot & Young Marilyn.

"Nu is het tijd om ook de jongere generatie verslaafd te maken"

De introductie van onze nieuwste favorieten
Het moment is daar, we hebben twee toppers in onze collectie die in een nieuw jasje gestoken zijn. Dit is niet zomaar een jasje maar een ontzettend trendy jasje. We houden je niet langer in spanning: maak kennis met de Young Margot & Young Marilyn. De meeste vrouwen onder ons weten al hoe lekker de Margot en Marilyn zitten, maar nu is het tijd om ook de jongere generatie verslaafd te maken. Daarom hebben we de kwaliteit en de stijl van de Margot en Marilyn in ons achterhoofd gehouden en zijn deze hippere varianten op de tekentafel ontstaan.

/stories/meet-de-young-margot-marilyn.html/image1.jpg

"Gemaakt van onze vertrouwde Sensitive(r) Fabrics travel kwaliteit gaat de broek jaren mee"

Comfort van een joggingbroek, uitstraling van een dame
Dankzij de high waist van beide broeken, passen ze perfect bij de items die een young fashionista al in haar garderobe heeft. Toch durven wij te garanderen dat de Young Margot & Young Marilyn anders zijn dan de broeken die ze gewend is. Ze zijn namelijk gemaakt van onze vertrouwde Sensitive® Fabrics travel kwaliteit: een elastische stof die met de juiste wasvoorschriften jaren meegaat. Verwacht het comfort van een joggingbroek met de uitstraling van een echte dame.

 

 

"Deze broeken zijn speciaal ontworpen voor meiden van nu"

Waarom heeft Anneloes de Young broeken ontworpen?
Anneloes heeft deze broeken ontworpen omdat ze in het gat wilde springen tussen de kleding van moeders en dochters. Ze spreekt uit ervaring als ze zegt dat dochters uit principe niet in dezelfde kleding als hun moeder willen lopen. Laat staan om tijdens het shoppen dezelfde broek aan te schaffen. Terwijl dit stiekem natuurlijk harstikke leuk is én ze over een paar jaar vrijwillig dingen uit hun moeders kast gaan stelen. Maar omdat we hier niet op gaan wachten, zijn deze broeken speciaal ontworpen voor meiden van nu. De nieuwe toppers zijn anders dan de klassiekers van Studio Anneloes, uiteraard wél van dezelfde kwaliteit.

/stories/meet-de-young-margot-marilyn.html/image4.jpg

De verschillen van de Young Margot en Young Marilyn
Allebei de broeken zijn goedkoper dan de classic Margot en Marilyn. Ze zijn wat minder uitgebreid, en zo wat toegankelijker voor de jonge portemonnee. De rest van de verschillen zetten we even voor je op een rijtje:

Young Marilyn
We trappen af met de Young Marilyn. Deze broek heeft twee steekzakken aan de voorkant en, in tegenstelling tot de good old Marilyn Trousers, geen zakken aan de achterkant. Verder valt de broek iets wijder vanaf de knie. Dit maakt de broek vrouwelijk én sexy.

 

 

Young Margot
Naast de Young Marilyn hebben we dus ook de Young Margot aan onze collectie toegevoegd. Deze broek heeft, in tegenstelling tot haar zus Margot Trousers, geen echte ritjes maar faux-zakken aan de voorkant en echte zakken aan de achterkant. Deze nieuwste variant heeft geen ceintuur, wel lusjes zodat je er eventueel een eigen ceintuur doorheen kunt dragen.

Do we need to say more?
Ja! Je wilt er natuurlijk één of allebei! Gelukkig vind je de Young Margot en de Young Marilyn in onze Written in The Stars collectie en vind je ze ook terug in de basics.

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Trend: denim
Denim kan natuurlijk altijd, maar lees snel verder hoe je de denim-look in een nieuw jasje steekt!
Lees artikel
fashion
De trendy zwangerschapsbroek die je ook ná je zwangerschap kunt dragen!
Een zwangerschapsbroek en Studio Anneloes in één zin: ja zeker! Lees snel verder en kom meer te weten over onze nieuwste creatie.
Lees artikel
collection
New Beginnings
Tijd voor een frisse start van het jaar. Hoe Anneloes dat doet met deze nieuwe collectie lees je nu.
Lees artikel