menu

22 januari 2020 09:29

Meet Daniëlle

Om het team achter Studio Anneloes wat beter te leren kennen, zetten we iedere maand een team member in de spotlight!
Deze maand is dat met dé spin in het web, Daniëlle. 

 

 

Wat is je functie bij Studio Anneloes en hoelang werk je hier al?
Ik ben al ruim 10 jaar in dienst bij Studio Anneloes! Hier ben ik begonnen als medewerker nummer 4 om administratie en verkoop te doen in de showroom. Nu ben ik dé spin het web van de showroom. Ik zorg dat alles draait in de ruimste zin van het woord; ik help klanten, zorg dat alles er verzorgd uit ziet en de klanten zich welkom voelen als ze bij ons binnenstappen. Daarnaast begeleid ik onze nieuwste tak SA@Work.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Na mijn TMO opleiding in Doorn ben ik aan de inkoopkant begonnen, waarna ik als product manager fashion verkocht aan grootwinkel bedrijven. Nadat we twee kinderen hebben gekregen ben ik terecht gekomen bij een stoffen agentuur, waar ik samen werkte met Jan-Willem! Toen Studio Anneloes ging groeien heb ik op een gegeven moment de overstap gemaakt waar ik me nu al meer dan 10 jaar als een vis in het water voel.

Wat is er zo leuk aan het werken bij Studio Anneloes?
De dynamiek, veelzijdigheid en het “WIJ” gevoel! Door het hechte team voelt het als een soort van familie. Privé lopen we echt niet de deur plat bij elkaar, maar niemand voelt zich beter dan een ander, iedereen zet overal z'n schouders onder en we hebben allemaal een hands-on mentaliteit. Elke dag is anders en dat spreekt me aan!

/stories/meet-danielle.html/tekstimage3.jpg
Wat is jouw favoriete Studio Anneloes item en hoe stijl je het?
Mijn fijne Travel joggingbroek in ecru met een blauw biesje aan de zijkant. Heerlijk in het weekend of om in te reizen en ik krijg er vaak complimenten over. Perfect voor een casual look en leuk te combineren met een top of Poppy blouse.

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?
Sinds twee jaar hebben we echt de festivals ontdekt! Heerlijk dansen met vrienden in de buitenlucht onder het genot van een drankje. Verder sport ik graag om mijn conditie goed op peil te houden. Op zondagen doe ik het liefst leuke dingen met mijn gezin!

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?
Strand, strand en strand! Ik vind het heerlijk om twee weken op een strandbedje te liggen met een stapel boeken, goede muziek en tussendoor lekker lunchen. Lekker relaxen dus!

 

 

Wat staat er bovenaan je bucketlist en waarom?
Dat heb ik vorig jaar al mogen afvinken eigenlijk, haha! Het Burning Man festival in de USA. Een magische ervaring midden in de woestijn die je niet kunt uitleggen, dit moet je meemaken. Aansluitend een roadtrip langs de westkust gemaakt. Echt een onvergetelijke beleving!

Wat is je favoriete gerecht?
Onze huisgemaakte caesar salade met kippendijen en eigen gemaakte croutons! Heerlijk! Er gaat niks boven onze salade uit eigen keuken. Oh, en zoete zachte drop. Gevaarlijk lekker!

Welke serie moet iedereen volgens jou hebben gezien?

Ik kijk eerlijk gezegd niet vaak een serie, ik heb la Casa de Papel gezien en Bodyguard. Die vond beide erg goed !

Tenslotte, wat moeten we echt weten over jou wat veel mensen niet weten?
Ik neem geen blad voor m’n mond en What you see is what you get, niet meer en niet minder! Ohja, en super eerlijk & betrouwbaar.


Misschien vind je dit ook interessant

collection
Collectie story: Country Chic
Ontdek nu onze nieuwste Country Chic collectie en laat je inspireren!
Lees artikel
trend
Waarom elke vrouw een power su...
Deze trend kun je echt niet overslaan! Lees dus snel verder.
Lees artikel
fashion
Pinstripe blazer dress by Bo W...
SA x Bo Wilkes | Dit is de ultieme jurk
Lees artikel