Samenwerking met OnlineVerf.nl

Studio Anneloes en Onlineverf.nl starten een samenwerking. Het verbindende element tussen beide bedrijven is De Nieuwe Zaak en het feit dat beide websites gerealiseerd zijn op het BigCommerce platform. Onlineverf.nl, de grote speler in de Nederlandse markt op het gebied van verf en Studio Anneloes, Shopping Award Winner 2023, gaan samenwerken.

Zoals Jan-Willem in een eerder interview zei: "Als we ergens potentie in zien i.c.m. bewustzijn op het gebied van duurzaamheid, dan kunnen we snel schakelen. Snel schakelen en close to market kunnen leveren zit in het DNA van Studio Anneloes."

Goed uit de verf

Het is allemaal eind 2022 begonnen toen de twee bedrijven elkaar spraken op het kantoor van DNZ. Onlineverf.nl heeft verschillende soorten verf die middels een duurzaam printproces verschillende vormen en kleuren kan combineren. De coating op de speciaal samengestelde producten wordt verfijnd aangebracht met kwasten die van 100% gerecyceld materiaal zijn gemaakt.

 

Deze manier van kledingstukken kleuren heeft een positief effect op de footprint van een product, wat wij binnen Studio Anneloes natuurlijk erg belangrijk vinden!

 

Dat Studio Anneloes een samenwerking wilde vinden binnen Nederland heeft alles te maken met de duurzame gedachte om zo dichtbij mogelijk te kunnen produceren. 

Lancering

Vanaf aanstaande maandag starten we met de verkoop van deze geselecteerde collectie. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of houd de socials van beide partijen in de gaten.