menu

21 januari 2022 13:05

Perfect pullover: de Cady cashmere

Er zijn van die kledingstukken die je in alle kleuren in je kast wilt hebben. De Cady cashmere pullover is precies zo'n item.

Alles over de luxe trui lees je hier!


 

Wil je nog wat kleur in je garderobe brengen? De Cady cashmere pullover is het perfecte item om dat te doen. Het model is minimalistisch, het materiaal is zacht en je kunt er styling wise alle kanten mee op. We hebben ook de Cady met korte mouwen.

How to wear
De Cady cashmere pullover kun je eindeloos combineren. Layeren is key voor een goede outfit, zeker in de koudere maanden. Draag onder de Cady bijvoorbeeld een basic witte blouse of laat een kraag met print boven de trui uit komen. De kleuren waarin wij de Cady hebben gebracht, passen stuk voor stuk bij onze fashion collecties en kunnen dus mooi gecombineerd worden met de prints en uni’s.

All about cashmere
De Cady pullover is gemaakt van luxe cashmere kwaliteit. Dit materiaal komt van de cashmere geit. Doordat dit dier extreem koude periodes moet overbruggen, heeft het fijne ondervacht ontwikkeld. Een keer per jaar verliezen deze geiten hun vacht, waarbij het zachte gedeelte verzameld wordt om te verwerken tot textiel. 

Cashmere heeft de naam dat het echt een luxeproduct is, maar wat ons betreft is het de investering meer dan waard. 
Je kunt het altijd aan, want het heeft een isolerende werking én het ademt, waardoor je het direct op de huid kunt dragen.
/stories/perfect-pullover-de-cady-cashmere.html/image2.jpg

How to care

Een cashmere trui is echt een waardevolle toevoeging aan je garderobe en daarom wil je er natuurlijk goed voor zorgen. Met onze tips kun je de levensduur van jouw nieuwe favoriete winteritem enorm verlengen! 

First of all: je hoeft een wollen trui niet elke keer te wassen als je ‘m aan hebt gehad. Wol heeft een zelfreinigend effect en dat geldt dus ook voor cashmere. Laat jouw trui luchten en de kans is groot dat een wasbeurt helemaal niet nodig is. 

Ten tweede raden we je ten alle tijden aan wollen items niet op te hangen. Niet als ze droog zijn en zeker niet als ze nat zijn! Door het gewicht kan het uitrekken en dat is natuurlijk eeuwig zonde. Laat het item liggend drogen en bewaar het ook in je kledingkast op een plank. 

Cashmere heeft van nature de eigenschap dat het gaat pillen, maar dat zegt niks over de kwaliteit ervan. Zorg dat je een goed pilapparaat in huis hebt en je cashmere items zijn binnen no time zo goed als nieuw.

 

SHOP CADY LONGSLEEVE

SHOP CADY SHORT SLEEVE

ONTDEK TRUIEN

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Outfit inspiratie voor bruilof...
Uitgenodigd voor een bruiloft? Outfit inspiratie vind je hier!
Lees artikel
tips
3 tips om altijd goed voor de ...
Prep jij je outfit al? Dit en meer lees je in de blog!
Lees artikel
fashion
Is bruin het nieuwe zwart?
Lees hier waarom bruin een plekje in jouw garderobe verdient en ontdek onze tint mocha!
Lees artikel