Winter Musthaves - Zo style je je winter items

Gepubliceerd op 15-11-2023

Winter Musthaves - Zo style je je winter items

De kracht van een stijlvolle en tegelijkertijd comfortabele winteroufit zit ‘m in warme stoffen en mooie materialen. Met deze Winter Musthaves gaan comfort en stijl dit seizoen hand in hand.

Warm de winter door in Fleece Travel

Heb je het snel koud? Probeer dan eens een item van Fleece Travel. Deze extra dikke travelstof is aan de binnenzijde gevoerd met een zachte brushed laag, wat de stof extra warm en zacht maakt. Fijn om te dragen tijdens koude dagen of wanneer je het snel koud hebt. 

Faux leather

Faux leather is één van de absolute trends van deze winter. En niet zonder reden. De leerlook stof is tijdloos en geeft iedere outfit een boost. Ook is faux leather perfect te combineren met andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan knitwear, travelstof en katoen. Al zijn dat niet de enige voordelen. Faux leather is namelijk ook nog eens heerlijk warm, met dank aan de zachte laag aan de binnenzijde. Een faux leather item mag van buiten dan stoer ogen, van binnen is die lekker zacht en comfortabel. 

Knitwear

Er zijn weinig materialen die meer winter schreeuwen dan knitwear. Deze warme, wollige stof is lekker warm, zit comfortabel en is gemakkelijk te combineren met andere materialen. Ook gaat knitwear over het algemeen lang mee. Of je nu kiest voor een kabeltrui, coltrui of ajour, een mooi knitwear item is wat ons betreft een onmisbaar onderdeel in iedere vrouw haar garderobe. 

Zo style je de Winter Musthaves

Kortom, als we drie materialen moeten noemen waar je deze winter het beste in kunt investeren, zijn dat Fleece Travel, faux leather en knitwear. Ieder materiaal met zijn eigen unieke voordelen en kenmerken. Toch hebben ze één ding met elkaar gemeen: alle drie zijn ze gemakkelijk te combineren met andere materialen.

 

Zo style je Fleece Travel net zo makkelijk als onze gewone travelstof en vormt faux leather een perfecte match met materialen als knitwear, katoen en viscose. Kies bijvoorbeeld voor een faux leather broek en combineer dit met een coltrui en blazer, voor het creëren van een speelse look.


Ook met knitwear items kun je alle kanten op. Draag knitwear met faux leather voor een stoere touch of kies juist voor denim, voor het creëren van een meer nonchalante look. The choice is yours!