Stijlvolle warmhouders die je nu wilt dragen

Geplaatst door Amber 20-11-2022

Stijlvolle warmhouders die je nu wilt dragen

De verwarming lager zetten is belangrijker dan ooit tevoren. Zowel voor de planeet als voor de portefeuille is het een stap in de goede richting. Deze heerlijke, warme items zijn echte investment pieces.

Om te beginnen een simpele tip, waarmee je altijd op temperatuur blijft: bouw je outfit op in laagjes. Kies items die je makkelijk aan en uit kunt trekken, zodat je altijd flexibel bent als je een warmere of koudere ruimte in wandelt. Een vest, blazer en sjaal zijn daar ideaal voor. Met verschillende layers kun je ook nog een extra interessante look creëren. 

cosy cardigan

Een vest is het ideale winter item, omdat je hiermee makkelijk kunt layeren. 

Dikke travel

Speciaal voor de echte koukleumen, hebben we dikkere versies van onze comfortabele Travel Quality. We zetten de stof vooral in voor broeken, omdat die mooi vallen met de stevige stofkwaliteiten. Helemaal winterproof.

Colour blocking is dé trend die ons opvrolijkt deze winter.

Sweet scarf

Het nut van een sjaal hoeven we natuurlijk niet uit te leggen, maar gebruik jij een sjaal ook weleens om je outfit interessanter te maken? Wanneer je een basic outfit draagt, kan een sjaal of muts het verschil maken. Je creëert meer dimensie en je kunt spelen met kleur.  

Pullover lover

Een trui tegen de warmte is misschien een beetje voordehandliggend, maar dat is natuurlijk ook niet voor niets. Jouw ideale pullover kan ook echt een eyecatcher zijn. Bijvoorbeeld een kleurrijk exemplaar met col, zoals de Britt pullover. Deze trui hebben we in de kleuren melon, vanilla, lemon en lavender. Zo zoet.

SWEATHER WEATHER

Stripes go with everything! Met de zwart-groene sweater ben je helemaal on-trend, kleurrijk én warm. Het item is al een eyecatcher op zich, dus je hoeft je qua styling niet zo uit te sloven. Met een mooie jeans of een zwarte broek van (techno) travelstof kom je al goed voor de dag. In de afgelopen collecties hebben we vaker mooie sweats gebracht, waarmee je warm, comfy en stijlvol voor de dag komt. 

CASHMERE

Deze stof heeft een hele fijne vezel en is daarom ontzettend zacht. Zodra je ‘m aanraakt, voel je dat de stof van hoge kwaliteit is. Wanneer je de Cady pullover aantrekt, wil je ‘m dus ook niet meer uittrekken. Met deze pullover zit je hoe dan ook goed. Deze trui komt in de Today is the Future collectie in lavender, violet, aloë vera en greige. Ook in de voorgaande collecties is deze trui gelanceerd in andere stylish kleurtjes.

WOOL

Lekker onder de wol kruipen krijgt een nieuwe betekenis met de Micky wool coat. Deze jas kun je in de winter lekker binnen dragen en in het voor- en najaar is het een heerlijke tussenjas. Wol heeft een aantal fijne eigenschappen en de meest bekende is natuurlijk de warmte. Daarnaast is de stof ademend, wat ook bijdraagt aan het draagcomfort. Wol is zelfreinigend en recyclebaar, oftewel: heel duurzaam!