Little black dress

De minimalistische little black dress is een jurk die je eindeloos kunt stylen. Wat de situatie ook is, op een zwart jurkje kun je altijd bouwen. Afhankelijk van de gelegenheid, kun je met je accessoires de look compleet maken. 


Ga je voor een casual look? Draag de jurk dan met stoere boots of sneakers. Heb je daarentegen een feest op de planning? Dan geef je de jurk met een mooie panty en hakken een chique twist.

De bloemenjurk

Elk jaar zien we florals terug in het modebeeld. Met name tijdens de lente- en zomermaanden. En dat snappen we, want bloemenprints zijn stijlvol en tijdloos. Je kunt met een bloemenjurk dan ook jaren vooruit. 


Heb je tijdens de zomermaanden een bruiloft op planning staan? Een bloemenjurk is ook een ideale outfit voor bruiloftsgasten. Is bloemenprint toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor een print met bladeren, zoals een palm print.

Maxi dress

De maxi dress leek ooit een tijdelijke trend, maar bleek al gauw een klassieker die jaar na jaar terugkeert in het modebeeld. En terecht als je het ons vraagt. Deze jurken zitten heerlijk en je outfit is in één klap af. 


Draag je liever geen korte rokken en jurken? Ook dan is een maxi dress een ideaal item. Hiermee zijn je benen bedekt, maar profiteer je toch van het luchtige en vrouwelijke van een jurk. Of je nu kiest voor een zwierig model of juist een meer aangesloten exemplaar, in een maxi dress kom je altijd stijlvol voor de dag.

Zomerjurk

Er zijn weinig items die meer geschikt zijn voor zonnige dagen dan een zomerjurk. Het is het perfecte item voor op vakantie  en kan met de juiste schoenen en accessoires zowel overdag als 's avonds gedragen worden. Vooral een zomerjurk van travelstof is een onmisbaar item voor in de koffer. Dankzij de travelstof komt de jurk namelijk kreukvrij uit de koffer. En wil je tijdens de vakantie de jurk even opfrissen met een handwas? Geen probleem, dankzij de travelstof is de jurk zo droog!

Glitterjurk

Allereerst: niets is sexier dan een vrouw die zich goed voelt in haar outfit. Kies dus een jurk die jouw beste features benadrukt. Bijvoorbeeld je mooie benen of je smalle taille. Zet je bescheidenheid even aan de kant en probeer jezelf door de ogen van anderen te zien. Als je met deze gedachte in je hoofd een jurk kiest, zullen ‘flaws’ automatisch minder opvallen. 

 

Sexy betekent trouwens niet dat je zoveel mogelijkheid huid moet laten zien. Kies er juist voor om te doseren. Waar ga je voor ‘bloot’ en waar niet: decolleté, bovenarmen, bovenbenen, middenrif. Ga bij voorkeur voor 50/50 en kies dus twee van de vier opties. In ieder geval niet allemaal; zo houd je het classy!

Zakelijke jurk

Ook voor een zakelijke look is een jurk een perfect item. Let hierbij wel op de lengte. Zo raden we aan om te kiezen voor een jurk die op of over de knie valt. Zorg er daarnaast ook voor dat de jurk een mouwtje heeft, zodat je schouders bedekt zijn. Heeft de jurk geen mouwen? Dan kun je er ook een kort jasje of een blazer overheen dragen.

Travelstof jurk

Een travelstof jurk is een musthave kledingstuk om vele redenen. Zo zijn travelstof items dankzij de rekbare stof erg comfortabel. Ook is een travelstof jurk een fijn item voor op vakantie. Travelstof is namelijk kreukvrij en daarmee een ideaal item voor in de koffer. 

Blazer jurk

Vanuit een werkdag direct door naar een etentje? Een blazer jurk is de perfecte jurk voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Tijdens de herfst- en wintermaanden staat de jurk mooi in combinatie met hoge laarzen en een panty, terwijl de jurk tijdens de zomermaanden juist prachtig staat met stijlvolle hakken of loafers. Ook mooi: leg het accent op je taille en draag de blazer jurk met een riem.

Gebreide jurk

Wie zegt dat een jurk niet geschikt is voor koude dagen? Als de temperatuur daalt, is een gebreide jurk een heerlijk item om warm en stijlvol voor de dag te komen. Style het geheel af met een panty en hoge laarzen. Oogt het geheel wat vormloos? Net als bij een blazer jurk, is een riem het perfecte accessoire om je taille te accentueren en je look meer vorm te geven. 

Jurken waar je je goed in voelt

Voor wat voor soort jurk je ook kiest, het gaat erom dat je je goed voelt in je kleding. Kies voor een jurk die jouw beste features benadrukt, zoals je benen of taille. Wees daarnaast niet bang om te spelen met verschillende stijlen. Voor welke jurk je ook kiest en hoe je het ook stylet, zo lang jij je goed voelt in je look, straal je dit uit.