New Office! Kijk je mee?

Geplaatst door Amber 25-05-2022

New Office! Kijk je mee?

Wij zijn verhuisd naar het gloednieuwe, waanzinnig mooie pand dat we zelf hebben laten bouwen. Wat zijn we trots op deze mijlpaal! Kijk je mee?

We lieten een prachtig pand bouwen in Amsterdam Osdorp en zijn inmiddels officieel van adres veranderd. Anneloes: “Het voelt heel onwerkelijk om hier door de gangen te lopen. Wij hebben dit met ons team en andere gepassioneerde en getalenteerde mensen voor elkaar gekregen. Het is zo mooi geworden, écht helemaal Studio Anneloes!” 

‘No guts, no glory’ is een veelgebruikt motto bij Studio Anneloes en voor het bouwen van dit pand was zeker lef nodig. Jan-Willem, Anneloes’ man en de mede-eigenaar van Studio Anneloes, heeft zich vanaf de stip aan de horizon tot de oplevering op de bouw van het pand gericht. 

Hij sloeg de handen ineen met Heembouw, een bouwbedrijf en architectenbureau in één dat zich omschrijft als ontwerpende bouwer. Na heel veel research, kennismakingen, keuzes, meetings en uitdagingen zijn we nu volledig up and running in ons prachtige gebouw. Anneloes heeft samen met interior designer Floor Enneking de sfeer van het kantoor bepaald.

Bewust in bouw en gebruik

Een eigen kantoorpand dat past bij onze uitstraling en kernwaarden is de ideale plek voor ons om verder te groeien. We zijn bewust bezig met onze toekomst én die van de planeet. Sinds het prille begin nemen we duurzaamheid mee in de overwegingen.

Er is gebruik gemaakt van gerecycled beton bij het bouwen van dit pand. Hiermee is een grote hoeveelheid Co2 uitstoot bespaard gebleven. Een normale benzine-auto zou hiermee vijf keer om de wereld kunnen rijden. Een groot deel van het dak is bekleed met zonnepanelen en er wordt op een bewuste manier gebruik gemaakt van energie, dankzij het WKO-systeem (Warmte Koude Opslag). Door deze initiatieven is ons eigen verbruik grotendeels gecoverd en zijn we bijna helemaal energieneutraal in gebruik.

Benieuwd geworden? Check dan nu onze drone video met een rondleiding door ons pand. Zo gaaf!

Look & feel

Het pand ademt Studio Anneloes, van de parkeerplaats met laadpalen tot het fashion gevoel in de showroom. Anneloes: “Hier kunnen wij echt laten zien wie we zijn en waar wij voor staan. De entree heeft een wauw-effect door de grote led-schermen en televisieschermen, waarop we onze collecties tonen. De showroom is een ontzettend grote, lichte ruimte waar we het verhaal achter elke collectie vertellen aan de inkopers van de winkels, onze Local Heroes.”

Interior designer Floor Enneking heeft de stijl van Studio Anneloes doorgevoerd tot in de kleinste details. Anneloes: “Floor heeft mijn visie helemaal begrepen. We hebben uitgebreid besproken wat de sfeer moest worden en met wat voor soort kleuren, prints en materialen we zouden werken. Ik ben echt blij met het resultaat. Elke ruimte voelt prettig aan en het geheel is waanzinnig mooi geworden. Alles valt nu op zijn plek.”

De ideale werkplek

In het nieuwe pand hebben we alles onder één dak; het magazijn, de showroom en het kantoor. Zo kunnen collega’s makkelijk bij elkaar naar binnen lopen. Het restaurant vormt het hart van het bedrijf, want dit is een sfeervolle plek waar we met elkaar kunnen socializen en waar we klanten, leveranciers en andere partners kunnen ontmoeten.

Natuurlijk moet er gewerkt worden en daarom hebben we de ideale werkplek gecreëerd. Dat houdt in: een goede sfeer, veel ruimte en een fijn klimaat. Er is letterlijk een goede atmosfeer gecreëerd door fijne temperaturen en goede luchtverversing en er is veel nagedacht over de akoestiek.

 

Jan-Willem: “Loes (red: Anneloes) en ik vinden het heel prettig om in een open omgeving te werken met veel ramen en contact met buiten. Natuur en licht doen je goed. Het pand is gebouwd op een mooie locatie, dus er is goed uitzicht en we kunnen ook lekker wandelen in de natuur.”