Deze neutrale tint kun je eindeloos combineren: kit

Gepubliceerd op 05-07-2023

Deze neutrale tint kun je eindeloos combineren: kit

Kit is een warme off white kleur met een klein beetje grijs in de mix. De tint heeft een cleane, luxe look en is makkelijk te combineren met andere kleuren of met prints. Tijdloos en toch helemaal van nu. Ontdek nu onze kleur kit.

De kleur kit

Kit is gebroken wit, een toegankelijke kleur om je garderobe mee op te lichten. Het is fris, elegant en de styling opties zijn eindeloos. In onze collecties zitten veel prints waar kit in zit én deze kleur gaat goed samen met effen items in allerlei tinten.

Kit & kleur

Een monochrome outfit met verschillende tinten wit en kit gaat je gegarandeerd complimenten opleveren. Ook in combinatie met andere aardse neutrals, zoals beige en camel is kit een plaatje. Het geheel oogt chic doordat er weinig contrast in zit. 


Net zo tijdloos, maar helemaal anders is een outfit met sterke contrasten. Kit is prachtig in combinatie met donkerblauw of zwart. De items steken dan tegen elkaar af, waardoor ze extra opvallen. 


Kit kan écht met elke kleur. Wanneer je het draagt met een knalkleur, haal je echt het beste van beide tinten naar boven. Statementkleuren domineren momenteel (en zeker nog het komende jaar) het modebeeld. Kit maakt kleuren als paars en groen nog mooier dan ze al zijn. 

Kit items

Kit is de ideale basis voor je outfit. Deze tint laat zich gemakkelijk combineren met elke kleur die je maar kunt bedenken. Een ton-sur-ton look in de kleur kit is ook een goed idee. We hebben lange en korte kit items die je ook goed met elkaar kunt combineren. Bouw je outfit op in laagjes zodat je voorbereid bent op alle weersomstandigheden.

Kit combineren

Uiteraard kun je ook met de kit Essentials de Studio Anneloes Methode toepassen. Combineer de Essentials met prints en effen kit items voor een gecoördineerde look. Naast travelstof hebben we kit ook in andere materialen verwerkt, zodat je nog beter kunt mixen en matchen. Swipe en vind de perfecte match bij jouw kit items. 

Elk seizoen

Als het gaat om fashion, zien we dat de seizoenen vervagen. Zwart dragen in de zomer en (gebroken) wit in de winter vinden we allang niet meer raar. Sterker nog: het geeft ons nog meer ruimte om te spelen met styling. Met kit en andere lichte neutrals kom je het hele jaar goed voor de dag.