New colour basics: kit

Geplaatst door Amber 29-11-2022

New colour basics: kit

Kit is een warme off white kleur met een klein beetje grijs in de mix. De tint heeft een cleane, luxe look en is makkelijk te combineren met andere kleuren of met prints. Tijdloos en toch helemaal van nu. Ontdek nu onze nieuwe basiskleur kit.

Bestsellers

We hebben gekozen voor vijf sterke items: twee blazers, twee broeken en de Poppy blouse. Kit is gebroken wit., een toegankelijke kleur om je garderobe mee op te lichten. Het is fris, elegant en de styling opties zijn eindeloos. In de komende collecties lanceren we veel prints waar kit in zit én de kleur gaat goed samen met effen items in allerlei tinten.

Kit & kleur

Een monochrome outfit met verschillende tinten wit en kit gaat je gegarandeerd complimenten opleveren. Ook met andere aardse neutrals, zoals beige en camel is kit een plaatje. Het geheel oogt chic doordat er weinig contrast in zit. 


Net zo tijdloos, maar helemaal anders is een outfit met sterke contrasten. Kit is prachtig in combinatie met donkerblauw of zwart. De items steken dan tegen elkaar af, waardoor ze extra opvallen. 


Kit kan écht met elke kleur, maar wanneer je het draagt met een knalkleur, haal je echt het beste van beide tinten naar boven. Statementkleuren domineren momenteel (en zeker nog het komende jaar) het modebeeld. Kit maakt kleuren als magenta en mauve nog mooier dan ze al zijn. 

Tailored

Met een pak in de kleur kit zie je er onbetaalbaar uit. Stel jouw suit samen door te kiezen uit de verschillende broeken en blazers. Ga je voor de Flair trousers met flared fit of kies je liever voor de Stairdown trousers met een aangesloten pasvorm? En is de Fran boyfriend blazer jouw nieuwe go-to jasje of heb je liever de klassieke Bright bonded blazer?

Mixen & matchen

Uiteraard kun je ook met de kit basics de Studio Anneloes Methode toepassen. Een aantal prints uit The Elegant Issue past perfect bij de basics. Kijk dus snel welke combinaties jij kunt maken.
 

Elk seizoen

Als het gaat om fashion, zien we dat de seizoenen vervagen. Zwart dragen in de zomer en wit in de winter vinden we allang niet meer raar. Sterker nog: het geeft ons nog meer ruimte om te spelen met styling. Met kit en andere lichte neutrals licht je elke winterdag op.