Franse stijlgids: een avondje uit

Gepubliceerd op 08-03-2023

Franse stijlgids: een avondje uit

Feestelijk, maar stijlvol. Shiny, niet schreeuwerig. Opvallend, maar zeker niet over de top. Parijse vrouwen weten altijd de juiste snaar te raken tijdens een avond uit. Lees verder en ontdek hoe je de perfecte Franse avondlook samenstelt.

Outfit inspiratie voor een avondje uit

Tijdens een avondje uit wil een Parisienne eruit zien alsof ze last minute iets uit de kast heeft getrokken, terwijl ze in de realiteit wel degelijk heeft nagedacht over haar outfit. ‘Je ne sais quoi’ gaat ook op voor een avond buiten de deur. De sleutel tot succes is het vinden van de juiste balans. Een glittertop met een jeans, een opvallende outfit met een neutrale make-up look, een jeans met hoge hakken of juist een glam broek met loafers.

Klaar voor een aanzoek tijdens date night

Je hebt genoeg hints laten vallen en je grote liefde heeft een speciaal avondje voor jullie gepland. Zou de grote vraag dan echt gesteld worden deze avond? Als het moment aanbreekt, wil je er natuurlijk op je best uitzien. Ga voor een jurk of een samengestelde outfit die bestaat uit een top en bijpassende rok. Met een ceintuur kun je jouw taille benadrukken en de outfit breken. Luxe materialen en een romantische print maken jouw look compleet.

Party van je extravagante beste vriendin

Met een mix van prints en materialen kom je goed voor de dag op het feest van een extravagante vriend of vriendin. Door de variatie van texturen en kleuren, maak je jouw look interessant. De luxe uitstraling van de Lucie satin trousers maakt deze outfit party-proof. Het gilet geeft deze look een gelaagde en verfijnde uitstraling. Maak de outfit af met een mooi hakje en je bent klaar om er een onvergetelijke avond van te maken. Cheers!

Decadente wijnproeverij met vrienden

Van een soepele Pinot Noir uit de Bourgogne tot een uitbundige Grand Cru uit de omgeving van Bordeaux. Heerlijke wijnen en bijpassende delicatessen proeven is een chique gelegenheid, maar als je het met vrienden doet, weet je ook zeker dat er gelachen zal worden. De ideale outfit is chic, maar niet over de top. Met een pak heb je de perfecte balans tussen elegantie en nonchalance. Maak je outfit af met een crossbody bag waar je jouw essentials in kwijt kunt.