Franse stijlgids: de business look

Gepubliceerd op 15-03-2023

Franse stijlgids: de business look

Parisiennes weten precies hoe ze hun outfits voor zich kunnen laten werken, zo ook met zakelijke kleding. Ready for business met een speelse knipoog. Ontdek de nieuwste looks uit de Parisian Chic collectie en laat je inspireren door de Parijse business look.

Wij geloven dat iedere vrouw ambitie heeft, of ze zich nu richt op haar carriere, social life, opleiding of kids. Met onze kleding helpen we vrouwen zich zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken. Wanneer kleding mooi zit, zie je er verfijnder en verzorgder uit en straal je uit dat je alles onder controle hebt. Daarom maken we kleding met de ideale pasvorm voor Nederlandse vrouwen. Soms mooi getailleerd, soms stoer en oversized. Onze travelstof heeft alle eigenschappen voor een comfortabele outfit en daarnaast experimenteren we graag met andere stoffen, zoals jacquard en denim.

Van office naar de club

Presentaties geven, zakelijke kansen bespreken in de vergaderzaal en socializen bij het koffieapparaat. Natuurlijk draait het om je professionele skills, maar een goede outfit kan je extra kracht bijzetten. In een jurk ben jij ready for business. Na office hours kun je zo door naar een borrel, want jij bent dressed for anything. Met een mantel en een shopper maak je jouw look compleet.

Business lunch

Met de juiste mate van nonchalance maak jij indruk tijdens een zakenlunch. Het gebreide jasje is très chic, terwijl het shirt de nodige 'je ne sais quoi' heeft. De flared spijkerbroek met het streepje maakt je look compleet. De details maken het verschil en daarom is zowel het jasje als de boek afgewerkt met sierlijke knopen. Maak je look compleet met een cross body bag in de kleur kit.

Salarisverhoging vragen

Tijdens de onderhandeling wil jij je zelfverzekerd en in control voelen. Een comfortabele power outfit geeft je precies dat gevoel. Met een damespak ben je klaar om indruk te maken. Kies een exemplaar met een mooie pasvorm. Ga je voor een wijde broek of voel jij je beter in een aangesloten pantalon? En is je blazer oversized of aangesloten? De outfit waarin jij je onoverwinnelijk voelt, is de outfit die je moet dragen. You got this.