Extra warm & zacht: Kathy travel fleece trousers

Gepubliceerd op 31-10-2023

Extra warm & zacht: Kathy travel fleece trousers

We hebben een nieuwe stofkwaliteit en de koukleumen op ons hoofdkantoor zijn fan. Denk je eens in: een broek van travelstof, maar dan met een fleece binnenkant. Klinkt perfect toch? Dus heb je ’t altijd koud of ga je op wintersport? Lees dan vooral verder.

Fleece effect

De stof waar Fleece Travel van gemaakt is, bestaat uit talloze kleine lusjes. Deze lusjes zijn geborsteld met microstaal, waardoor een zacht, bijna donzig materiaal ontstaat, dat veel weg heeft van fleece. Door het borstelen, is deze ‘brushed’ stof dichter aan de oppervlakte, waardoor het isolerend werkt.

 

De Kathy Travel Fleece trousers is dus niet alleen lekker zacht, maar ook nog eens heerlijk warm. Naast deze voordelen heeft deze stof de eigenschappen die je van travelstof gewend bent: stretch, sneldrogend en kreukvrij.

Een broek van travelstof, maar dan met een fleece binnenkant. Klinkt perfect toch?

Stijlvolle & warme pantalon

De Kathy trousers heeft zichzelf inmiddels bewezen als een stijlvolle broek. Je herkent de pantalon aan de comfortabele tailleband en de siernaden aan de voorzijde. De Kathy travel fleece trousers heeft alle kenmerken van de originele Kathy trousers uit de Essentials collectie, maar heeft als bijkomende voordelen dat die heerlijk warm is en dus perfect voor de winter. 

‘De skibroek’

Oké, we raden af om daadwerkelijk te gaan skiën in de Kathy Travel Fleece Trousers, maar de broek is zeker geschikt om mee te nemen op wintersport. Draag ‘m tijdens een wandeling door de sneeuw, de après-ski of tijdens het loungen in het hotel.