menu

Studio Anneloes zoekt jou!

Ga aan de slag in de fashion! Studio Anneloes groeit en daarom zijn we op zoek naar professionals om onze teams te versterken binnen o.a. marketing, e-commerce en logistiek. “De succesformule bestaat uit ons product, de visie, de partners en onze mensen”, aldus oprichtster Anneloes. 

Word jij een van onze mensen? Ontdek onze vacatures en reageer! En wie weet drink jij dan binnenkort een kop koffie op ons gloednieuwe hoofdkantoor in Amsterdam.

Marketing & PR Specialist

Voor ons Marketing team zijn we op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van Marketing en PR. Jij bent een echte aanpakker en weet als geen ander hoe je Studio Anneloes op een stijlvolle manier in de spotlights kunt zetten. Je absorbeert binnen no-time onze merkidentiteit om vervolgens een on- en offline strategie te ontwikkelen die past bij onze bedrijfsdoelstellingen. Je barst van de ambitie en je bent erop gebrand om lange en korte termijn targets te halen. 


Je coördineert de marketing activiteiten van het team. Zonder veel moeite kun jij inzoomen om details te optimaliseren en uitzoomen om het grotere geheel te kunnen overzien. Met behulp van omnichannel campagnes en initiatieven zorg jij dat onze doelgroep (nog meer) van Studio Anneloes gaat houden. 


Bekijk ook de hele vacature Marketing & PR SpecialistVerras ons! Stuur jouw portfolio, video, motivatie en/of CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl.

 

 

 

Junior Fashion Product Developer

Als Junior Product Developer word je onderdeel van ons Productie team. Vanuit ons Stylingteam wordt input gegeven voor het tot stand brengen van de collecties. Het productieteam is verantwoordelijk voor het goede verloop van de uiteindelijke productie. Je maakt de stof- en kleurkaarten en bereidt de development sheets voor. Daarnaast maak je de collecties verkoop-klaar.

 

Bekijk ook de hele vacature Junior Fashion Product DeveloperEnthousiast geworden? Stuur jouw motivatie en CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl. 

Online Assortiment Specialist

Commerciële kansen signaleren en grijpen is voor jou heel vanzelfsprekend. Als Online Assortiment Specialist ben je onderdeel van het E-commerce team en verantwoordelijk voor geven van day to day commerciële sturing en optimaliseren van het online assortiment. Je bent daarin de spil tussen E-commerce, Marketing, Productie en Styling. Je focust je naast het commerciële resultaat continue op het verbeteren van de customer journey.


Wanneer daarin iets verandert, zorg jij dat er snel geschakeld wordt en ook check je welke items een push kunnen gebruiken en laat je het styling team weten welke modellen over de virtuele toonbank vliegen. Je bent tech savvy en weet hoe je een webshop moet runnen.

 

Bekijk ook de hele vacature Online Assortiment Specialist. Verras ons! Stuur jouw motivatie en/of video en CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Junior Social Media Specialist

Als Junior Social Media Specialist ben je onderdeel van het Marketing en E-commerce team. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze strategie. Cliché, maar waar: je ademt social media en je zit vol ideeën om klanten aan ons merk te binden. Engagement is jouw middle name. Omdat je de social media trends volgt, weet jij welke sociale platformen ertoe doen en waar kansen liggen.


Je plant en plaatst posts op onze kanalen, je gaat op zoek naar manieren om te de doelgroep te bereiken en bent dan ook niet bang om ad hoc interactieve stories & persoonlijke posts te maken. Je schakelt snel met de designers en de copywriter voor waanzinnige content. Samen met het team kun jij je uitleven op de wall, stories, reels, enzovoorts. Uiteraard houd je daarbij rekening met onze merkidentiteit. Je zit vol ideeën om bestaande en nieuwe klanten te enthousiasmeren over onze collecties. Uiteraard monitor je de resultaten en check je samen met je collega’s wat dat betekent voor de strategie.

 


Bekijk ook de hele vacature Junior Social Media SpecialistVerras ons! Stuur jouw portfolio, video, motivatie en/of CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl

Office Manager

Ben jij goed in administratie, organiseren én socializen? Dan zoeken wij jou! In de functie Office Manager is geen dag hetzelfde. Je bent de aangewezen persoon om ons Management Team en ons Directie Team te ondersteunen bij administratieve zaken. Daarnaast heb je een commerciële drive en organiseer je (personeels-) bijeenkomsten en events. Met jouw vriendelijke, open houding ontvang je onze gasten en geef je hen een warm en welkom gevoel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de facilitaire ondersteuning.

Bekijk ook de hele vacature Office ManagerWe vinden het ook leuk als je op een originele manier laat zien dat je de juiste persoon bent voor de baan, bijvoorbeeld met een videoboodschap. 
Stuur jouw motivatie en CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Customer Support Specialist

Jij maakt onze klanten blij. Met vragen of problemen kunnen ze bij jou terecht, want je bent een oplosser met inlevingsvermogen. Via de telefoon, mail en chat zorg je dat het klantcontact goed verloopt. Je bent respectvol, vriendelijk, flexibel, creatief en oplossingsgericht en daarom zorg jij dat klanten een goed gevoel overhouden nadat hun vraag is opgelost. Jouw energie is aanstekelijk en bovendien ben je een echte teamplayer.


Bekijk ook de hele vacature Customer Support Specialist
Stuur jouw motivatie, video en/of CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl. Laat ons op jouw manier weten dat je de juiste persoon bent voor de baan. Check onze website en social media kanalen voor meer informatie over Studio Anneloes. 

Logistiek Medewerker/Orderpicker

Een fulltime baan en werken in een dynamische omgeving? Bij ons krijg je tijdens je werk voldoende beweging, dus zet die stappenteller maar aan. Wij zoeken een fulltime Logistiek Medewerker/Orderpicker voor ons magazijn in Amsterdan Osdorp. Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig ontvangen, opslaan en verzenden van onze producten. Dat doe je samen met je collega’s in het gezellige en hechte logistiek team. Work hard, play hard! 

Bekijk ook de hele vacature Logistiek Medewerker/OrderpickerEnthousiast geworden? Stuur jouw motivatie, CV en twee referenties naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl.

 

 

 

 

 

 

 

E-commerce Marketing stagiair(e)

Tijdens de stage ben je onderdeel van ons online team. Je draagt bij aan knallende content/marketing en bouwt samen met het e-commerce team aan de ultieme customer journey. Deze taken kunnen op jouw lijstje staan: dagelijks onderhoud van de webshop, ondersteuning op het gebied van visual en graphic design, nieuwsbrieven opmaken, schrijven en optimaliseren van SEO en werken met verschillende back-end systemen. Je kunt veel van ons leren en we luisteren natuurlijk ook graag naar jouw kennis en ideeën. Laat ons weten waar je talenten liggen en waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen.

 

Bekijk ook de hele vacature E-commerce marketing stagiair(e). Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie en CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl.

Open sollicitatie & projecten

Zie je geen passende vacature, maar weet je zeker dat jij degene bent die we nodig hebben bij Studio Anneloes? Stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Laat ons weten wat voor soort werk je wilt doen, waar je interesses liggen en bovenal wat jouw motivatie is om ons team te komen versterken. Dan kijken wij of er toch een geschikte functie is of in de nabije toekomst komt.

In dat geval nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende zes maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd schriftelijk bericht. Ontstaat er binnen die periode een (mogelijk) geschikte vacature, dan weten we jou te vinden. Zorg dus ook goed jouw contactgegevens in je brief en/of CV staan. Als er geen geschikte functie vrijkomt, wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Stuur jouw motivatie en CV naar Claudia via werkenbij@studioanneloes.nl
.