menu

25 oktober 2019 10:31

Meet Marlieke

Om het team achter Studio Anneloes wat beter te leren kennen, zetten we iedere maand een team member in de spotlight!
Deze maand Marlieke, onze sportieve salesmanager!

 

 

Wat is je functie bij Studio Anneloes en hoelang werk je hier al?
Ik ben in juni 2018 bij Studio Anneloes als accountmanager begonnen en doorgegroeid naar salesmanager. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van Studio Anneloes en L.O.E.S. Hierin houd ik me onder andere bezig met het budgetteren, het plannen van verkoopperiodes, organiseren van informatieve workshops voor onze retailers maar ook ons team!

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik heb 3 jaar als vertegenwoordiger van de Benelux voor het zwangerschapsmerk Love2wait gewerkt, maar heb verder geen mode achtergrond! Ik ben afgestudeerd in Notarieel recht en heb 3 jaar bij een advocaten- en notariskantoor gewerkt. Voordat ik besloot het roer compleet om te gooien, heb ik ook nog 3 jaar als jurist bij een trustkantoor gewerkt. Daarna heb me laten omscholen tot Fashion designer en gedurende mijn studie als shop manager bij de Society Shop gewerkt.

Wat is er zo leuk aan het werken bij Studio Anneloes?
Studio Anneloes heeft een uniek concept met vele collecties, de duurzame wijze van produceren en de tools om de consumenten naar de winkels te bewegen! Bij mijn eerste kennismaking met het bedrijf en Anneloes werd ik meteen geïnspireerd door hun bedrijfsfilosofie. Voor mij echt de perfecte match!

Wat is jouw favoriete Studio Anneloes item en hoe stijl je het?
Ik ben gek op de Marilyn en de Flair trousers, beide met wijde pijpen! Ze zijn vrouwelijk, elegant maar tegelijkertijd sportief en sjiek! Het liefst combineer ik deze met een aansluitende top.

/stories/meet-marlieke.html/tekstimage.jpg
Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?
Ik woon dicht bij het strand dus ik fiets graag op mijn mountainbike door de duinen! Ook nemen we vaak een picknickmand mee en eten we lekker aan zee, heerlijk met de zonsondergang. Echt ultiem geluk. Na een dik jaar van verbouwen heb ik weer de behoefte om lekker te sporten en heb onlangs bootcamp weer opgepakt.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Ik houd van verre reizen door Azië en Zuid-Amerika! Lekker rondtrekken met een backpack maar wel lekker comfortabel slapen in een leuk hotelletje. Voor de kortere trips, dichterbij huis, huren we vaak verschillende accommodaties. De laatste jaren is Italië wel echt ons favoriete vakantieland. Door verschillende accommodaties te boeken, worden we elke keer weer verrast!

Wat staat er bovenaan je bucketlist en waarom?
Ik heb nog héél veel plekken die ik zou willen bezoeken, maar de eerstvolgende reis is geboekt naar de Filipijnen in december: rondreizen en eilandhoppen - cultuur, natuur en duiken. Ik kan niet wachten!

Wat is je favoriete gerecht?
Ik ben dol op de Italiaanse keuken. Vooral als er ansjovis en truffel op zit! Een lava cake van pure chocolade met ijs is toch wel echt mijn guilty dessert pleasure.

Tenslotte, wat moeten we echt weten over jou wat veel mensen niet weten?
Ik heb een ontzettend sterk rechtvaardigheidsgevoel, wellicht toch die jurist nog in mij….

Misschien vind je dit ook interessant

trend
Outfit inspiratie: Shelby's Fa...
Laat je inspireren door de stijl en de favoriete items van onze Graphic designer!
Lees artikel
collection
Collectie story: Country Chic
Ontdek nu onze nieuwste Country Chic collectie en laat je inspireren!
Lees artikel
trend
Waarom elke vrouw een power su...
Deze trend kun je echt niet overslaan! Lees dus snel verder.
Lees artikel