menu

Over ons

Onze missie

We willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks leveren we ready-to-wear items, waarin vrouwen goed voor de dag kunnen komen. Studio Anneloes is the brand for ambitious women! Wij geloven dat iedere vrouw ambitie heeft, of ze zich nu richt op haar carrière, social life, opleiding of kids.
Met onze kleding helpen we vrouwen om zich empowered en zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken. Bekijk de Basics by Studio Anneloes of onze fashion collectie.

Onze Retailers

Studio Anneloes heeft inmiddels een enorme fanbase opgebouwd. Onze kleding wordt verkocht bij meer dan driehonderd winkels in Nederland en hangt ook in de rekken van de Bijenkorf. Via onze Store Locator kun je kijken welke local hero bij jou in de buurt Studio Anneloes verkoopt. Ook weten onze fans inmiddels onze webshop te vinden. Elke week lanceren we een nieuwe collectie(drop) en daarnaast hebben we een doorlopende basiscollectie met tijdloze styles.

Travel Kwaliteit

Het grootste deel van onze collectie is gemaakt van travelstof. Dit unieke materiaal is een combinatie van polyamide en echte Lycra®. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Daarom is Travel Quality zo ontzettend comfortabel. De stof is glad en oogt super chic. Door de samenstelling blijft het echt jarenlang mooi, dus het is ook nog eens een duurzamere keuze. Win-win!

Om meer body aan onze collecties te geven, gebruiken we ook andere stoffen. De materialenmix geeft een luxe uitstraling aan een winkelbeeld of aan een outfit. In collectie zit onder andere ook knitwear, jersey, satijn, jeans en crêpe. Door Travel en non-Travel te combineren, is er voor iedere gelegenheid een fantastische outfit. Of dat nu thuis, op werk of op een (online) borrel is: Studio Anneloes it is!


Lees alles over onze Travel Quality.

Buy less, choose well, make it last

We maken kleding zonder de toekomst uit het oog te verliezen, want: there is no planet-B! We vinden het belangrijk om transparant te zijn. Daarom hebben we de impact van onze items inzichtelijk gemaakt met onze Footprint Meter. We zijn niet het braafste meisje van de klas, wel open en eerlijk. We willen dat vrouwen (en mannen natuurlijk ook) goed nadenken voor ze een aankoop doen. Het is zonde als een kledingstuk achterin de kast terecht komt en daarom maken we stijlvolle items die ook nog eens mooi blijven. Om de levensduur van kleding verder te verlengen, motiveren we vrouwen om zo goed mogelijk te zorgen voor hun kleding.
Bijvoorbeeld door wastips te delen. We care, you care!