Hide menu

11 August 2021 06:00

How to style: Pinstripe

De Pinstripe Basics by Studio Anneloes zijn classy, tijdloos en multi-inzetbaar! Dit minimalistische dessin style je moeiteloos met andere prints en daarom hebben we ‘m toegevoegd aan onze basiscollectie. Voor welke look ga jij?


 

 

Edgy street

Jij bent een echte fashion tiger. Met jouw edgy streetstyle scoor je dagelijks de mooiste complimentjes. Vrienden en familie kloppen regelmatig bij jou aan voor styling advies, want jij weet altijd weer te verrassen. Je bent er niet vies van om klassieke fashion prints zoals de pinstripe in de mix te gooien met fashionable schoenen en accessoires. Haal je chunky sneakers en je basic white tee tevoorschijn en style ze met dit stoere krijtstreep pak. Of combineer jij 'm met een knalkleur zoals Fuchsia? Niemand weet precies wat jij gaat doen en daarom loop je altijd een beetje voor op de rest. Met accessoires maak je jouw look elke keer uniek. Je weet wat hot is en wat not, maar bepaalt uiteindelijk zelf wat je met die informatie doet. Varieer met de trends van het moment, zoals statement belts, uitgesproken zonnebrillen en opvallende handtassen. Jouw stijl zal zeker opgepakt worden, want zoals Coco Chanel wijselijk sprak: “If you want to be original, be ready to be copied.”

 

Get the look

JODY PINSTRIPE BLAZER

TRAVEL TEE

RENSKE PINSTRIPE TROUSERS

 


/en/stories/how-to-style-pinstripe.html/Image2.jpeg

Leading lady

Jouw motto is: "work hard and dress the part." Je professionele houding, ambitie en business mind gaan je helpen de top te bereiken. Dat doe je natuurlijk wel in stijl. Zowel in als out of the office sta je bekend als een stijlvolle powerhouse. Je bent zelfbewust en je weet wat je uit wilt stralen in verschillende settings. De kleding die je op kantoor draagt is daarom anders dan je vrijetijdskleding. Je weet wat je aan moet trekken om het beste uit jouw figuur te halen zonder dat het afleidt van je werkprestaties.  Een mooie pasvorm is ontzettend belangrijk voor jouw uitstaling. Je work wardrobe gaat goed samen met je fashionable laptoptas en andere stijlvolle accessoires. De krijtstreep is trendy, maar straalt ook autoriteit uit en kan daarom niet in jouw garderobe ontbreken. Deze no-nonsense print leent zich uitstekend voor een business look. Ga je voor een jurk met klassieke krijtstreep of wordt het een witte blouse met de Simone pinstripe skirt? Één ding is zeker: met de pinstripe kom je goed voor de dag bij elke conference call, brainstorm sessie en statusupdate!

 

Get the look
CARO PINSTRIPE DRESS

 

 

Effortless chic

Jij houdt alle ballen in de lucht. Geregeld vragen je vrienden zich hardop af hoe je het toch allemaal doet. Aangezien er vaak te weinig uren in een dag zitten, wil je er graag goed uitzien zonder dat je lang voor de kast staat te malen. There’s simply no time. Na je werk haal je een boodschapje en pik je de kids op van school voordat het drukke avondprogramma begint. Voor jou is het ontzettend belangrijk dat je outfit zowel classy als comfy is. Voortaan is de Pinstripe jouw wildcard, want je kunt deze klassieke print aan naar allerlei gelegenheden. Geef er je eigen twist aan door met de styling te spelen. Verruil je comfortabele gympen voor chique blokhakken en gooi de essentials in je shopper over in je classy handbag. Met een paar simpele veranderingen pas je jouw outfit aan op elke situatie. Zo kom je op de werkvloer, op het speelplein én tijdens een borrel met de buren goed voor de dag met hetzelfde basisitem. Ideaal!


Get the look

ANGELIQUE PINSTRIPE JUMPSUIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SAfashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Fabulous at Every Age
Bekijk de nieuwe collectie en ontdek de kledingstijl van onze team members Acuña, Kim en Jacqueline!
Lees artikel
collection
Perfect pullover: de Cady cash...
Geef je garderobe een colour boost met deze stijlvolle pullover. Alles over de Cady lees je hier!
Lees artikel
SA
Studio Anneloes: Designed to E...
Lees verder and get to know Studio Anneloes!
Lees artikel