Ontdek dé Studio Anneloes Bag Collection

Gepubliceerd op 22-02-2023

Ontdek dé Studio Anneloes Bag Collection

Wie Anneloes een beetje kent, weet dat ze een voorliefde heeft voor tassen. Net als elke andere vrouw verlaat ze haar huis niet zonder dit praktische en stijlvolle accessoire. Ontdek nu onze bag collection met tassen in de kleur kit en met onze signature print.

Een (hand)tas voor ieder moment

Handtassen en andere bags geven een gevoel van luxe en power. Je kunt er al jouw daily essentials in kwijt, zodat je voorbereid bent op elke gelegenheid. Ga voor de tijdloze en cleane look van kit of maak een statement met onze signature print. Dit dessin is tijdloos en gemakkelijk te combineren. Deze items zijn de finishing touch voor jouw outfit. Of sterker nog: je kunt er een outfit omheen bouwen. De shopper, crossbag, laptop sleeve en cosmetic bag zijn gemaakt van bewuste materialen. 

Petflessen & restleer

We hebben gekozen voor de materialen die perfect bij onze bewuste visie passen. Het frame van de accessoires bestaat grotendeels uit RPET, oftewel: gerecyclede plastic flessen. Dit materiaal kan op hoge temperaturen gemakkelijk omgevormd worden en wanneer het afkoelt, wordt het weer stevig. Dit lichtgewicht materiaal is een bewuste keuze, omdat het hergebruikt is en omdat het lang mooi blijft. Bij het omvormen van bestaande RPET is 50% minder energie nodig dan bij het gebruik van nieuw materiaal. 

Het frame van de tassen is gemaakt van gerecyclede petflessen, de afwerking bestaat uit gerecycled leer.

De tassen zijn afgewerkt met zogenaamde bonded leather. Dit is gerecycled leer met een speciale coating die ervoor zorgt dat de tas lang mee kan. Hoe vaker je een item kunt gebruiken of dragen voordat het slijt, hoe duurzamer. Dat noemen we longevity. Dit is ons uitgangspunt bij alle producten die we maken en dus ook bij de tassencollectie.

Functionele en mooie tassen

Shopper

De shopper is ideaal voor naar je werk of als je een boodschapje gaat doen. Je gooit jouw dagelijkse benodigdheden erin en wandelt zo de deur uit. Er zit een handig vakje aan de binnenkant voor je waardevolle spullen. Aan de bovenkant is de tas open en er zit een goudkleurige karabijnhaak in het midden. De laptop sleeve en de cosmetic bag passen er ook in. De tas is 44 cm breed, 27 cm hoog en 12 cm diep.

Crossbag

Onze crossbag is een subtiele eyecatcher. Het model valt mooi op de heup en is in lengte verstelbaar. De tas is ruim genoeg voor al jouw essentials. De tas lijkt een gespsluiting te hebben, maar er zit gewoon een drukknoop achter. Het item is 25 cm breed, 17 cm hoog en 8 cm diep.

Laptop sleeve

Indruk maken tijdens een business meeting? Dat doe je met de Laptop sleeve met de onze speciale signature print. Deze musthave voor empowered vrouwen. Je laptop kun je hiermee goed beschermen en je komt ook nog eens goed voor de dag. De print is super stijlvol en de laptophoes straalt luxe uit. Aan de voorkant zit een Studio Anneloes logo met goudkleurige letters. Ook de rits is golden. Je kunt deze sleeve in de Studio Anneloes shopper doen om de look compleet te maken. De hoes is 35 cm breed, 25 cm lang.

Cosmetic bag

De Cosmetic bag is het ideale item om jouw make-up in te bewaren. Je kunt ‘m ook gebruiken als tas-in-tas. De afmetingen zijn: 19 cm breed, 10 cm hoog, 9 cm diep.

Signature print

De print is uitgevoerd in twee kleurencombinaties. Bij de shopper en de crossbag kun je kiezen tussen black met off-white en dark sahara met black. De laptop sleeve en het make-up tasje zijn er alleen in zwart-wit. Je kunt de items perfect met onze Essentials en fashion collecties combineren voor een gecoördineerde look.