Flair: dé flared broek die jouw figuur complementeert

Gepubliceerd op 17-01-2024

Flair: dé flared broek die jouw figuur complementeert

De Flair trousers is niet voor niets onze ultieme bestseller. Dankzij de stevige travelstof is de broek flatterend én comfortabel.

Perfecte pasvorm

Een broek met een goede pasvorm doet veel voor je figuur. Het perfecte exemplaar benadrukt jouw sterke punten en verhult eventuele oneffenheden. Laat dat nu precies zijn wat de Flair trousers doet. 

Het effect van de Flair

De Flair trousers is niet voor niets een favoriet van velen. Het model sluit goed aan bij de heupen en billen en camoufleert oneffenheden, dankzij de stevige bonded travelstof. De aangesloten taille en de wijd uitlopende pijpen aan de onderkant geven de broek een vrouwelijke look. Daarnaast zit in de taille een elastieke band, waardoor de flared broek ook nog eens heerlijk zit. Kortom, de Flair is stijlvol, flatterend én comfortabel. Wat wil een vrouw nog meer?


Wil je zeker weten dat je de juiste maat te pakken hebt? Let dan goed op de steekzakken aan de voorkant van de broek. Staan ze wat bol? Probeer de broek dan in een maat groter. 

De stevige Bonded travelstof trekt alles recht en geeft jouw zelfvertrouwen direct een boost.

Extra lange flared broek

Flared broeken maken je benen optisch langer. Dit komt doordat ze niet ophouden bij de enkels, zoals bij bijvoorbeeld skinny broeken wel het geval is. Idealiter komt een flared broek nét niet op de grond. Voor tall ladies en vrouwen die de Flair met hakken dragen, hebben wij een extra lange versie: de Flair long trousers. De binnenbeenlengte van deze broek is 91 centimeter.

Broeklengte maatadvies voor de Flair trousers

Twijfel je of je beter voor een Flair Long of een reguliere Flair kunt gaan? We snappen goed dat je waarschijnlijk niet weet wat de lengte van je binnenbeen is. Een binnenbeenlengte van 91 centimeter zegt je dus waarschijnlijk weinig. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

 

In tegenstelling tot de lengte van je binnenbeen, weet je waarschijnlijk wel welke jeans lengtemaat je hebt. Deze maten worden benoemd in inches. Een inch is 2,54 centimeter. Een kleine rekensom leert ons dus dat een broek met een binnenbeenlengte van 91 centimeter, gedeeld door 2,54 inch, neerkomt op 36 inch. Een broek met een binnenbeenlengte van 91 centimeter is dus gelijk aan lengtemaat 36. Heb je dus een lengtemaat 34 of kleiner? Dan is een reguliere Flair voor jou de beste fit. Heb je daarentegen lengtemaat 36? Dan raden we de Flair long aan. 

Flared broek met stretch

Net als de andere items uit onze Essentials collectie is de Flair bonded trousers gemaakt van een comfortabele en stretchy travelstof. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling en zit ook nog eens heel lekker. Deze stevige stof heeft daarnaast ook een ander voordeel: het verbloemt oneffenheden en laat je benen extra mooi uitkomen. 

Maternity flair trousers

Omdat de Flair trousers en de Maternity trousers twee van onze best verkopende broeken zijn, hebben we deze broeken samengevoegd. Het resultaat: de Maternity flair trousers. Deze flared zwangerschapsbroek heeft dezelfde look and feel als de originele Flair, maar dan met een hoge band die prettig rond de buik valt. Vanwege de stretch van de travelstof en de mooie uitstraling is dit een musthave voor mama's in spe. Meer weten? Je leest het in de blog: Stijlvolle en comfortabele zwangerschapskleding.