Flair: dé flared broek die jouw figuur complimenteert

Geplaatst door Amber 22-12-2022

Flair: dé flared broek die jouw figuur complimenteert

De Flair trousers is niet voor niets onze ultieme bestseller. Voel de power wanneer je deze broek aantrekt. Door de stevige travelstof is de Flair flatteus én comfortabel.

Perfecte pasvorm

Een broek met een goede pasvorm doet enorm veel voor je figuur. Het perfecte exemplaar benadrukt jouw sterke punten en verhult eventuele oneffenheden. De Flair trousers doet precies dát voor vrouwen met verschillende vormen.

Het effect van de Flair

Het model sluit mooi aan bij de heupen en de billen. De stevige Bonded travelstof trekt alles recht en geeft jouw zelfvertrouwen direct een boost. Deze broek is prachtig bij vrouwen met rondingen, omdat de broek dan ‘goed gevuld’ wordt bij de bovenbenen.

 

De pijpen lopen aan de onderkant wijd uit. Dat maakt het geheel vrouwelijk. In de tailleband zit elastiek, waardoor het item ook nog eens heerlijk zit. Je ziet er dus super stijlvol uit, zonder in te leveren op draagcomfort. De broek valt in de taille hoog genoeg om er een blouse in of over te dragen. En nog een mooi voordeel: muffintops worden mooi weggestopt.

 

Kies de juiste maat, zodat de broek mooi aansluit, maar niet te strak zit. Aan de steekzakken aan de voorkant kun je zien of de broek goed zit. Als ze bol gaan staan, kun je wellicht proberen of één maat groter beter bij je past.

De stevige Bonded travelstof trekt alles recht en geeft jouw zelfvertrouwen direct een boost.

Extra lange flared broek

Flared broeken maken je optisch langer, omdat ze niet ophouden bij de enkels, zoals bij skinny broeken. Idealiter komt een flared broek nét niet op de grond. Voor tall ladies en vrouwen die de Flair met hakken dragen, hebben wij een extra lange versie: de Flair long trousers. De binnenbeenlengte van deze broek is 93 cm.

Flared broek met stretch

Net als de andere items uit onze basiscollectie is de Flair bonded trousers gemaakt van comfortabele en stretchy travelstof. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling en het zit vooral heel lekker. Het is een wat stevigere stofkwaliteit die ervoor zorgt dat je benen extra mooi uitkomen.