menu

Een carriére bij Studio Anneloes

Studio Anneloes is een dynamisch modebedrijf waar jij je niet zult vervelen. Vanuit het World Fashion Centre in Amsterdam lanceren we elke drie weken (!) een nieuwe collectie. Die wordt in-house ontworpen. Van de tekentafel tot sales, we zitten overal bovenop. Die snelheid brengt mooie uitdagingen met zich mee voor al onze afdelingen. De lijntjes zijn kort. Van styling tot sales en productie, we weten elkaar allemaal te vinden, zodat we snel kunnen schakelen.
Alle openstaande vacatures bij Studio Anneloes vind je hier op deze pagina.

Junior Product Developer

Als Junior Product Developer word je onderdeel van ons Productie team. Vanuit ons Stylingteam wordt input gegeven voor het tot stand brengen van de collecties. Het productieteam is verantwoordelijk voor de uiteindelijke productie. Je maakt de stof- en kleurkaarten en bereidt de development sheets voor. Daarnaast houdt je je bezig met het verkoop klaar maken van de collecties.

Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie en CV naar claudia@studioanneloes.nl.
Bekijk hier de hele vacature

E-commerce/ Marketing Stagiair(e)

Altijd al gedroomd van een baan in de mode? Dit is je kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiend fashion brand. Echt, Studio Anneloes gaat door het dak! Tijdens de stage ben je onderdeel van het online team. Je draagt bij aan knallende content/marketing en bouwt samen met het e-commerce team aan de ultieme customer journey.
Volg jij een opleiding gerelateerd aan Media, Marketing, Communicatie of Mode? Zit je in het 3e of 4e jaar van jouw opleiding? Bezit jij sterke communicatieve skills & ben jij flexibiel en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie en CV naar claudia@studioanneloes.nl.
Bekijk hier de hele vacature

Logistiek medewerker/orderpicker gezocht

Een fulltime baan en werken in een dynamische omgeving? Bij ons krijg je tijdens je werk voldoende beweging, dus zet die stappenteller maar aan! Wij zoeken een logistiek medewerker/orderpicker voor ons centrale magazijn in het WFC te Amsterdam.

Wat bieden wij?
• Werken in een leuk, dynamisch bedrijf
• Collegiale en open sfeer
• Goede bereikbaarheid
• Marktconform salaris

Stuur gelijk een mailtje naar claudia@studioanneloes.nl met je CV, inclusief 2 referenties.
Bekijk hier de hele vacature

Open sollicitatie & projecten

Wil je graag bij Studio Anneloes werken maar zijn er op dit moment geen passende vacatures, stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Het is belangrijk in deze brief aan te geven wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en bovenal wat jouw motivatie is om bij Studio Anneloes te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

In dat geval nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd schriftelijk bericht. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.
Bij interesse stuur je een mail naar claudia@studioanneloes.nl