Menu

Jobs

Alle openstaande vacatures bij Studio Anneloes vind je hier op deze pagina.

Nieuwsgierig naar wie er achter de schermen allemaal bij Studio Anneloes werken? Meet our team!

Account Manager gezocht

Wij hebben kansen en mogelijkheden voor een nieuwe collega met passie voor sales en een hart voor mode. Binnen ons team hangt een ambitieuze no-nonsens vibe, waar ondernemen en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Hierdoor zijn wij in staat verder te bouwen aan ons succesverhaal. Om dit door te kunnen zetten zijn wij als uitbreiding op zoek naar een
Commerciële collega met Ambitie & Energie!

Wat bieden wij?

• Werken in een leuk, dynamisch bedrijf
• Collegiale en open sfeer
• Goede bereikbaarheid
• Marktconform salaris

Stuur gelijk een mailtje naar claudia@studioanneloes.nl met je CV, inclusief 2 referenties. Of bekijk HIER de uitgebreide vacature voor Accountmanager.

Logistiek Medewerker gezocht

Een fulltime baan en werken in een dynamische omgeving? Niet meer naar de sportschool omdat je tijdens je werk voldoende beweging krijgt? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!
Voor ons centrale magazijn in het WFC zoeken wij een Logistiek medewerker/orderpicker.

Wat bieden wij?

• Werken in een leuk, dynamisch bedrijf
• Collegiale en open sfeer
• Goede bereikbaarheid
• Marktconform salaris

Stuur gelijk een mailtje naar claudia@studioanneloes.nl met je CV, inclusief 2 referenties. Of bekijk HIER de uitgebreide vacature voor Logistiek medewerker.

Open sollicitatie & projecten

Wil je graag bij Studio Anneloes werken maar zijn er op dit moment geen passende vacatures, stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Het is belangrijk in deze brief aan te geven wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en bovenal wat jouw motivatie is om bij Studio Anneloes te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

In dat geval nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd schriftelijk bericht. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Bij interesse stuur je een mail naar claudia@studioanneloes.nl