Menu

Jobs

Alle openstaande vacatures bij Studio Anneloes vind je hier op deze pagina.

Nieuwsgierig naar wie er achter de schermen allemaal bij Studio Anneloes werken? Meet our team!

Logistiek Medewerker gezocht

Een fulltime baan en werken in een dynamische omgeving? Niet meer naar de sportschool omdat je tijdens je werk voldoende beweging krijgt? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!
Voor ons centrale magazijn in het WFC zoeken wij een Logistiek medewerker/orderpicker.

Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig ontvangen, opslaan en verzenden van onze producten. Picken van orders doen we met een kar. Controleren van de bestellingen van je collega's. Het op de juiste manier aanvullen van de voorraadlocaties. Uitpakken van inkomende producten en plaatsen in de stellingen. Verzendklaar maken van orders. Het tellen van voorraad locaties.
Het zal je niet verbazen dat het van groot belang is dat bovenstaande zorgvuldig dient te gebeuren om schade en fouten te voorkomen.
Daarom zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

• Werken in een leuk, dynamisch bedrijf
• Collegiale en open sfeer
• Goede bereikbaarheid
• Marktconform salaris

WERKTIJDEN: Het betreft een fulltime baan, van 32-40 uur per week. De werktijden zijn van Maandag tot en met Vrijdag van 9 tot 17.30 uur. Ben je enthousiast, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal goed? Reageer dan en kom ons team versterken. Om in aanmerking te kunnen komen ontvangen wij graag een duidelijk en overzichtelijk CV, inclusief 2 referenties. Stuur deze naar claudia@studioanneloes.nl.

PS: acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie & projecten

Wil je graag bij Studio Anneloes werken maar zijn er op dit moment geen passende vacatures, stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Het is belangrijk in deze brief aan te geven wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en bovenal wat jouw motivatie is om bij Studio Anneloes te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

In dat geval nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd schriftelijk bericht. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Bij interesse stuur je een mail naar claudia@studioanneloes.nl