menu

08 mei 2019 12:07

You Care

WE LOVE OUR TRAVEL QUALITY.

En dingen waar we van houden, daar willen we zo lang mogelijk van genieten. Toch? In het label vind je onze wasvoorschriften, zolang je die volgt, kun je héél lang van onze items genieten. Hieronder vind je een aantal tips van onze was expert. Zit jouw vraag en antwoord er niet bij? Mail ons dan en we geven je persoonlijk advies om je Studio Anneloes kleding zo lang mogelijk mooi te houden.

Download hier alle informatie over de draag- & wastips van onze travel kwaliteit.

 

Lees hier uitgebreid over onze travelstof!

/sustainability/youcare.html/YouCare_Image2.jpg

Was tips:

Aandacht maakt ook de kleding van Studio Anneloes mooier en van mooie dingen wil je graag lang genieten. Als je de instructies volgt dan gaat onze kleding automatisch langer mee. Het klinkt simpel en dat is het gelukkig ook. Om een open deur in te trappen; als je volgt wat er op het label staat kom je al een heel eind. Daarnaast kan je hier nog andere tips en uitgebreidere uitleg vinden, waar je rekening mee kunt houden om onze kleding langer mooi te houden.

 

 Klik hier voor al onze wastips!

wrinkle free

wrinkle free

Travel kwaliteit kreukt niet, hoe heerlijk is dat! Ideaal dus om mee te nemen op reis. Eventjes uithangen en je kunt het zo weer aan!

uv protection

uv protection

Door de samenstelling van deze polyamide stof, is deze UV-werend, je zult dus nooit verbranden door je travel kleding heen. We adviseren je wel om altijd te blijven insmeren.

sustainable

sustainable

Kleding van travel kwaliteit is super duurzaam. Niet alleen omdat je kleding van dit materiaal heel lang mooi blijft maar ook omdat je het in de gebruiksfase weinig schade aan het milieu geeft omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit hoeft te strijken. Dat scheelt een hoop energie!

stretch

stretch

Travel stof is super stretch en zit daardoor mooi aangesloten en enorm comfortabel. Let op, als de stof teveel onder grote spanning komt te staan, kan de stof doorschijnen, zoals bij iedere stretch stof die te ver wordt uitgerekt. Let daar dus op bij het passen van je kleding!

quick dry

quick dry

Door de samenstelling van deze stof, is het super snel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan! Heel fijn als je niet al te lang de tijd hebt!

extra comfort

extra comfort

Door de enorme elasticiteit van travel stof, draagt het super comfortabel en relaxt, hoef je je daar verder in ieder geval geen zorgen meer over te maken!

easy care

easy care

Omdat je kleding van Travel Quality weinig hoeft te wassen, (bijna) nooit hoeft te strijken, vlekken er super snel uit te krijgen zijn en het heel snel droog is, heb je heel veel tijd over voor andere leuke dingen!

breathable

breathable

Travel kwaliteit is een ademende stof waardoor je er niet door gaat transpireren. Ideaal dus om te dragen in iedere periode én situatie!

body

body

Door de echte Lycra is de Travel Quality vochtregulerend waardoor je lichaam niet oververhit raakt.

anti pilling

anti pilling

Deze stof gaat bij normaal gebruik absoluut nooit pillen. Alleen als er overmatige en onnatuurlijke wrijving ontstaat op een geconcentreerde plek, dus wees wel voorzichtig met schurende tasjes, riemen of emblemen in de binnenkant van een jas bijvoorbeeld.