Menu

07 februari 2020 14:12

Santiago Wanderlust

Na het sexy en chique Manhattan strijken we neer in het stoere en pure Chili met Santiago als hoofdstad, gelegen in een prachtige vallei! Geïnspireerd op de Chileense traditie zit de collectie vol warme terra tinten, folklore invloeden en vrouwelijke animal prints. 

Waar beter de 'Santiago Wanderlust' collectie tot haar recht te laten komen dan op een manege toch? Als een heuse Gáucho klom ons model ... in het zadel om als natuur talent de collectie te showen! Van prachtige uni's in ecru, dark blue, black & terra tot hippe fashion items als de Poppy dot cuff blouse, Zanna stripe culotte en de Sidra aztec skirt, de combinaties kunnen niet op. 
Hier mag een Poppy blouse, Loopy tunic & Dolly shirt in een op Gaúcho's geïnspireerde 'cow' print natuurlijk niet ontbreken.

Oh, en niet geheel onbelangrijk, ook de kleuren van de 'Santiago Wanderlust' collectie kun je perfect combineren met eerdere en komende collecties!

 

Dus klim in het zadel en rijd met ons over de Pampa vlakte en shop de nieuwe 'Santiago Wanderlust' collectie!

 

 

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
How to style: Rokken
Nu het voorjaar letterlijk en figuurlijk voor de deur staat mogen de rokken weer de kast uit! Ben jij klaar voor een flinke dosis aan voorjaarsinpsiratie?
Lees artikel
fashion
How to style: Margot trousers
Één of meerdere Margot broekjes in je kast hangen maar moeite met leuke collectie combinaties maken? No stress, wij geven je graag onze tips en laten je drie kleurige Margot looks zien!
Lees artikel
powervrouwen
Vitale powervrouwen
Bijzondere en inspirerende powervrouwen waar we op dit moment niet zonder kunnen. Meet onze vitale powervrouwen.
Lees artikel