Menu

27 augustus 2019 11:15

In the spotlight: Mies Boetiek

Met wisselende en speciaal ontworpen etalages, een zeer divers en mooi aanbod is MIES boetiek in Houten een echte spring in het veld!
Daarom de hoogste tijd op de winkel wat beter te leren kennen. 

 

 

Michelle heeft zo'n drie jaar geleden de toenmalige winkel van haar ouders, XPC, overgenomen en heeft anderhalf jaar later de naam verandert in MIES en is tegelijkertijd verhuisd naar winkelcentrum Het Rond. Opgegroeid in een huis waar beide ouders actief zijn in de mode & retail, heeft Michelle dan ook een mode-opleiding gevolgd. Na een uitstap naar een communicatie studie kwam ze terecht op het hoofdkantoor van de Bijenkorf, waar ze erachter kwam dat ze de omgang met klanten toch wel erg miste. Niet lang daarna vond ze haar plek terug bij haar ouders in de winkel!

In de afgelopen jaren heeft Michelle niet alleen veel tijd en energie gestoken in het assortiment, de look & feel, het design en service van de winkel, maar ook in het team. Op dit moment staan er 6 gedreven dames klaar voor klanten die geregeld evenementen organiseren, zoals een modeshow of klanten avond voor bijvoorbeeld Studio Anneloes. "De markt is de afgelopen jaren zeker verandert! Klanten zijn goed op de hoogte en weten precies wat ze willen. Het is als winkel belangrijk om jezelf te onderscheiden en te bieden wat de klant écht wil". Voor het extra stukje beleving hebben we de afgelopen tijd daarom ook geïnvesteerd extra artikelen zoals woonartikelen, sieraden en schoenen maar ook in wisselende etalages die door een speciaal bureau worden gemaakt!

/stories/in-the-spotlight-mies-boetiek.html/tekstimage2.jpg

Studio Anneloes spreekt bij ons als merk in de winkel een hele grote doelgroep aan. De travelkwaliteit is probleemloos en we horen vaak dat de prijs en kwaliteitverhouding echt tip top in orde is. De diverse en verrassende collecties met af en toe verschillende stofsoorten en printjes zijn en blijven een hit! Het terug laten komen van eerdere collectie kleuren valt ook bij onze klanten erg goed. 

Een item waar klanten bij ons in de winkel echt voor terugkomen is de Margot trousers. De broek is iedere keer erg snel weer uitverkocht en klanten die de broek 2 of 3 jaar geleden hebben gekocht, willen hem graag weer vervangen omdat ze hem zo graag dragen! Voor ons dus wel echt hét model om altijd op voorraad te hebben!

Wat echt niet mag ontbreken in je kledingkast? Nou, dus de Margot trousers of Flair trousers en ook zeker de Poppy blouse niet. Wanneer je de trousers combineert met de blouse en ook nog eens draagt in eenzelfde kleur heb je het effect van een jumpsuit! Eenvoud is dan zo mooi en het verveelt niet; sneakers eronder wanneer je sportief de deur uit gaat en een mooie pump wanneer je formeel voor de dag moet komen! 

 

Meer weten over de winkel of klaar om te shoppen?
Klik hier voor meer informatie.

 

 

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter power woman team 

Misschien vind je dit ook interessant

power woman
Studio Anneloes power woman
Meet de bevlogen en reislustige Mieke.
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: de Groene Lantaarn
Studio Anneloes store Genemuiden in the spotlight.
Lees artikel
collection
Santiago Wanderlust
Klaar om het zadel in te klimmen?
Lees artikel