Menu

12 november 2019 13:55

In the spotlight: Elle, a Women's Lifestyle

Een groot & diverse assortiment, veel activiteiten, lekkere koffie en persoonlijke service!
Meer dan genoeg redenen om de volgende local hero in de spotlight te zetten: Elle, a Women's Lifestyle.

 

Kun je iets vertellen over de historie van jouw winkel?
Ik ben in 1995 begonnen in een klein winkeltje en heb na 13 jaar de winkel van mijn buurman overgenomen. Hoewel het op dat moment een economisch onzekere tijd was, had ik al een grote klantenkring opgebouwd en was dit een unieke kans die ik wel met beide handen moest aangrijpen. Waarom ik voor de naam van mijn winkel heb gekozen? Ik wilde me onderscheiden van winkels in de buurt en een bepaalde internationale allure uitstralen!

Hoe is jouw passie voor mode ontstaan? Heeft dit er altijd al ingezeten of heeft dit zich pas op latere leeftijd ontwikkeld?
Die passie heeft er altijd al ingezeten ja! Op jonge leeftijd stond ik bij Westenmode in Musselkanaal in de winkel en ben vanaf toen altijd in de mode blijven hangen. En ja, het hebben van een eigen winkel is altijd wel een grote droom geweest en het was dan ook op een gegeven moment de juiste stap!

Hoeveel mensen werken er bij jouw in het team?
Ik ben in 1995 eerst alleen begonnen maar heb al vrij snel door de drukte, twee dames aangenomen. Samen met Doorke en Janet zijn we al lange tijd een sterk team!

/stories/in-the-spotlight-elle-a-women-s-lifestyle.html/tekstimage2.jpg
Noem eens een voordeel/voordelen waarom de consument juist bij jullie moet gaan winkelen?
We bieden in vergelijking met winkels in de omgeving een zeer groot assortiment aan met veel diversiteit, waar mensen uit de wijze omgeving op afkomen. Het voordeel hiervan is dat klanten bij ons in combinaties echt alle kanten op kunnen! Daarnaast kun je bij ons gratis parkeren, bieden we gerichte één op één service aan en krijg je uiteraard altijd een heerlijk kopje koffie. Ook organiseren we zeer frequent events, onder andere voor onze grote groep Studio Anneloes fans.

Welke activiteiten organiseren jullie om de consument te ‘entertainen’? Oftewel hoe maken jullie Every Body Happy?
We organiseren zo’n 3 à 4 modeshows per seizoen en twee keer per jaar een groot fashion-event waar meerdere winkels uit het dorp aan meedoen! Events in de winkel verschillen van ‘candelight shopping’ tot ‘bubbles & bites’. Er is bij ons eigenlijk altijd wel iets te doen.

In hoeverre vind je dat de markt veranderd is? Als dit erg verandert is, heeft dit te maken met bijvoorbeeld de activiteiten die jullie organiseren in de winkel? Hoe denk je dat de markt zich zal ontwikkelen?
De markt is zeer verandert. Voor mij eigenlijk ontzettend positief! Een aantal jaar geleden tijdens de crisis zijn er zeker moeilijke momenten geweest maar met de juiste insteek en natuurlijk een trouwe klantenkring is het nu drukker dan ooit! Ook daarom vind ik het belangrijk klanten veel activiteiten te bieden.

 

 

Wat is volgens jou de grootste modetrend van het moment?
“Dat zijn natuurtinten! Zoals je misschien wel ziet heb ik mijn winkel daar ook zeker op afgestemd”. Vooral zachte & rustige tinten als bruin en donkergroen doen het goed. Verder is de flair weer helemaal terug van weggeweest, waar ook ikzelf erg blij mee ben want ik draag ze graag.

Wat spreekt je zo aan om Studio Anneloes te verkopen?
De verschillende collecties zijn altijd erg variërend, fris & vernieuwend. Er zit voor mijn klanten altijd wel wat tussen! De afwisseling in combinatie met de korte termijnlevering is ook echt een schot in de roos. En de basis collectie is op dit moment echt onmisbaar geworden in mijn winkel. Nu moet ik ook zeggen dat ik Anneloes al kende toen ik het merk ging verkopen. Dit gaf mij direct al een vertrouwd en gerust gevoel!

 

 


Welk artikel uit de Studio Anneloes collectie spreekt je het meeste aan?
De Margot trousers en de Loopy blouse & Woopy blouse!

Wat is het bestverkochte SA item ooit?
Die is makkelijk! Dat is de Poppy blouse, natuurlijk in prints!

Wat zou je nog wel eens in de SA-collectie willen zien?
Langere rokken die echt tot de enkels komen, leuke sjaals en nog meer brei. Dat is hier altijd een grote hit!

Tenslotte, welk (SA) kledingstuk mag absoluut niet ontbreken in je kledingkast?
Een Margot trousers en de Skyhigh blazer! Goeie combinatie en kun je eigenlijk bij iedere gelegenheid dragen.

Na al deze vragen snappen we dat je staat te popelen om te shoppen bij Elle, a Women's Lifestyle of nog meer wil weten!
Bezoek hier de website voor alles over Elle, a Women's Lifestyle.


fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Glow
Kun jij net als ons niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel
team
Meet Eric
In gesprek met dé man die ervoor zorgt dat jouw pakketjes zo snel mogelijk op de post gaan!
Lees artikel
fashion
Studio Anneloes VIP-membership
Wil jij als echte Studio Anneloes fan voortaan profiteren van exclusieve privileges? Lees dan snel verder en schrijf je in.
Lees artikel