Menu

28 november 2019 08:40

Every body happy Giving Tuesday!

Dagen als Black Friday & Cyber Monday maken het voor onze local heroes onmogelijk om te concurreren met de online big boys. Investeer liever in mooie items die lang mee gaan en waar je ├ęcht happy van wordt.

Dus wat dacht je van Small Business Saturday?
De dag na Black Friday. Geen mega kortingen maar eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Ga naar die leuke boetiek bij jou in de buurt, met een zorgvuldig geselecteerd assortiment en persoonlijke aandacht & service. Laat je inspireren en adviseren over wat bij je past.

Weten in welke winkels Studio Anneloes wordt verkocht?
Store Locator

/stories/every-body-happy-giving-tuesday.html/tekstimage2.jpg
In plaats van meegaan met de gekte, zetten wij als Studio Anneloes vol in op Giving Tuesday! Een wereldwijde beweging om te geven en elkaar of anderen te helpen. Dinsdag 3 december is het zover.

Wij doneren dan heel veel warme truien, vesten & sjaals aan Labels for Lesvos (restanten van oude collecties). Een prachtig initiatief van Movement On The Ground die zich inzet voor vluchtelingen op Lesvos (in Nederland zeggen we Lesbos). Nog steeds stranden er duizenden mensen op het Griekse eiland met slechts de kleding die ze op dat moment dragen.

Naast kleding van bedrijven die geen korting maar donaties geven, redt MOTG ook kleding die anders verbrand zou worden als gevolg van enorme productieoverschotten. Want er zijn genoeg mensen die deze nieuwe kledingstukken goed kunnen gebruiken. Gewoon, hier in het rijke Europa. Een dubbel goed doel dus. Wat doe jij op Giving Tuesday?

0% korting, 100% good vibes

Volg die vibes via #GivingTuesdayNL
Meer weten? This is how WE CARE

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter 

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Feestdagen Favourites
Dé feestdagen favourites die je volgens Anneloes niet mag missen!
Lees artikel
collection
Winter in Moscow
Get ready to dress like a Russian spy!
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: Elle, a Women's Lifestyle
Studio Anneloes store Zeewolde in the spotlight.
Lees artikel